SingStar

Recensioner

Singstar: Svenska Stjärnor

Singstar: Svenska Stjärnor

Viktor, som har en kärlek/hatrelation till Singstar-spelen till Playstation 3, har återigen satt sin sångröst på prov, den här gången till tonerna av låtar av idel svenska artister.
Singstar: Sjung med Disney

Singstar: Sjung med Disney

Sony har hört bönerna från Viktors lägenhet och sänder ett Singstar fyllt med filmmusik från några av Disneys klassiska filmer att frälsa hans strupe i juletid.
Singstar: Vol. 2

Singstar: Vol. 2

Nu kommer Singstar Vol. 2 till Playstation, en uppdaterad version av Sonys omtyckta karaokespel. Här bjuds bland annat på ett nytt duettspelläge och 30 nya låtar.
Singstar: Summer Party

Singstar: Summer Party

Efter en lång väntan får PS2 ägare äntligen ett nytt Singstar att sjunga, skratta och skämmas inför. Summer Party lanseras som ett sommaralbum, men lever det upp till detta?
SingStar: ABBA

SingStar: ABBA

Det är dags att rota fram mikrofonerna ur spellådan så att stämbanden återigen få jobba. I nya SingStar-spelet får vi återbekanta oss med ett av Sveriges mest omtyckta band, nämligen ABBA.
Singstar: ABBA

Singstar: ABBA

Att Abba håller än idag kunde ingen gissa för 30 år sedan. Nu är det karaokespelet Singstar som begåvats med Abbalåtar.
Singstar: Vol. 3

Singstar: Vol. 3

Så är det än en gång dags att göra åtlöje av sig själv inför sina vänner i vardagsrummet. Singstar Vol.3 är här men vad exakt skiljer det från föregångaren?
SingStar: Pop Hits

SingStar: Pop Hits

Så var det åter dags att ta några djupa andetag och låta sången flöda ut ur munnen. Den här gången är temat pop hits med bland annat hits från Britney Spears och Scissor Sisters.

Kort Om GameElite

GameElites resa är lång. Allt startade i juli 1997 då Barnens Multimedia lanserades och år 2000 bytte sajten namn till RecLandet, en förkortning för RecensionsLandet. År 2005 bytte vi till vårt nuvarande namn, GameElite, och sajten fick en ny, uppfräschad design.

Vi ville med det profilera oss med vår huvudsakliga sysselsättning – spel. Designen från 2003 byttes inte förrän 2016 och hade vid det laget blivit rejält åldersstigen. Läs gärna mer om oss...

Tweets

Det 13 år gamla World of Warcraft får ännu en expansion. Har Blizzard lyckats förnya spelet? Viktor har svaret på d… https://t.co/6jGCb0kyrc
Fresh ‘N Rebels nya hörlurar Clam har snygg design och aktiv brusreducering. Hur är ljudkvaliteten och komforten?… https://t.co/K61y3S4HHY
Bamboo Slate från Wacom är ett smart anteckningsblock för dig som snabbt behöver överföra vanliga anteckningar till… https://t.co/FGHAIb3rEi