Barbie och Pegasus förtrollning

Av i i Recensioner, 2 Mer

Barbie och Pegasus förtrollning

Följ med Barbie, nu som Annika, på ett magiskt äventyr. Den elaka trollkarlen Wenlock har förstenat Annikas föräldrar och förtrollat hennes syster till en flygande häst. Förtrollningen kan endast brytas av ljustrollstaven! Ett spännande äventyr baserat på filmen om Barbie och Pegasus förtrollning.

Innan vi får börja jakten på ljustrollstaven måste vi öva på att hoppa med Brietta (den förtrollade, flygande hästen), åka skridskor samt att flyga med Brietta. När vi kan dessa moment far vi ut på äventyr, med sig har Annika sin söta isbjörnsunge Shiver.

Mycket händer under färden och vi får ta oss genom labyrinter, laga trappor och isbroar, hoppa på hemliga stenar m.m. Banorna är lagom knepiga. I vissa moment gäller det att kunna hantera musen med stadig hand. Hela tiden talar måndrottningen om för oss hur vi skall göra och självklart klarar vi detta äventyr med glans.

Barbie och Pegasus förtrollning är ett flickspel som självklart glittrar av ädla stenar och rosa-lila, men med moment där allt inte är självklart. Hos oss har spelet spelats många timmar även efter det att spelet är löst.

Ett gulligt flickspel med spelvärde är inte alltför vanligt, så vi ger detta spel en sjua. Att det bara finns en nivå på småspelen är ett stort minus.

Skriven av: Mats Ernofsson

Kort Om GameElite

GameElites resa är lång. Allt startade i juli 1997 då Barnens Multimedia lanserades och år 2000 bytte sajten namn till RecLandet, en förkortning för RecensionsLandet. År 2005 bytte vi till vårt nuvarande namn, GameElite, och sajten fick en ny, uppfräschad design.

Vi ville med det profilera oss med vår huvudsakliga sysselsättning – spel. Designen från 2003 byttes inte förrän 2016 och hade vid det laget blivit rejält åldersstigen. Läs gärna mer om oss...

Tweets

Det 13 år gamla World of Warcraft får ännu en expansion. Har Blizzard lyckats förnya spelet? Viktor har svaret på d… https://t.co/6jGCb0kyrc
Fresh ‘N Rebels nya hörlurar Clam har snygg design och aktiv brusreducering. Hur är ljudkvaliteten och komforten?… https://t.co/K61y3S4HHY
Bamboo Slate från Wacom är ett smart anteckningsblock för dig som snabbt behöver överföra vanliga anteckningar till… https://t.co/FGHAIb3rEi