Blaze Pro Audio Sound System and Protector Case

Av i i Recensioner, 2 Mer

Blaze Pro Audio Sound System and Protector Case

De inbyggda högtalarna i Playstation Portable är ganska klena. Därför kan ett par externa högtalare vara bra när man tittar på film eller lyssnar på musik.

Blaze nya högtalare för PSP fungerar även som skydd. Du placerar din PSP i högtalarfodralet och när Blaze Pro Audio Sound System sedan stängs ligger PSP:n väl skyddad. Det finns öppningar för bland annat L- och R-knapparna, vilket gör att du kan spela samtidigt som du använder högtalarna.

Jag kan dock inte rekommendera att använda Blaze Pro Audio Sound System till spel. Högtalarna är alldeles för stora och tunga för det. Man blir fort trött. Dessutom ligger inte högtalarna speciellt bra i händerna och högtalarsladden är något i vägen.

Blaze Pro Audio Sound System kommer till sin rätt om du vill titta på film eller lyssna på musik. Med hjälp av ett stöd kan högtalarna ställas upp så att du får en bra vinkel mot skärmen. Ljudet är ganska bra med en distinkt bas med hyfsat tryck. Vrider man upp ljudet på högsta volym hörs en lätt distorsion och ett svagt brus, men det är inte speciellt irriterande.

Högtalarna drivs av fyra AAA-batterier eller via PSP:ns original nätadapter. Om du använder uppladdningsbara batterier laddas dom när högtalarna är anslutna till eluttaget. Blaze Pro Audio Sound System har även försetts med en ingång där du kan ansluta exempelvis en MP3-spelare.

Med den medföljande programvaran Xploder Music Studio kan du på ett enkelt sätt importera musik, skapa spellistor och organisera musiken på din PSP. Programvaran fungerar bra och förenklar hanteringen av musik.

Sammanfattningsvis är Blaze Pro Audio Sound System and Protector Case ett par ganska bra högtalare för dig som tittar på filmer eller lyssnar på musik. Som högtalare när du spelar spel är dom däremot ett dåligt alternativ.

Det Bra

  • Ganska bra ljud
  • Xploder Music Studio

Det Dåliga

  • Alldeles för stor och klumpig för att användas när man spelar
6

Skriven av: Mats Ernofsson

Kort Om GameElite

GameElites resa är lång. Allt startade i juli 1997 då Barnens Multimedia lanserades och år 2000 bytte sajten namn till RecLandet, en förkortning för RecensionsLandet. År 2005 bytte vi till vårt nuvarande namn, GameElite, och sajten fick en ny, uppfräschad design.

Vi ville med det profilera oss med vår huvudsakliga sysselsättning – spel. Designen från 2003 byttes inte förrän 2016 och hade vid det laget blivit rejält åldersstigen. Läs gärna mer om oss...

Tweets

Det 13 år gamla World of Warcraft får ännu en expansion. Har Blizzard lyckats förnya spelet? Viktor har svaret på d… https://t.co/6jGCb0kyrc
Fresh ‘N Rebels nya hörlurar Clam har snygg design och aktiv brusreducering. Hur är ljudkvaliteten och komforten?… https://t.co/K61y3S4HHY
Bamboo Slate från Wacom är ett smart anteckningsblock för dig som snabbt behöver överföra vanliga anteckningar till… https://t.co/FGHAIb3rEi