Disney Infinity 2.0

Av i i Recensioner, 10 Mer

Disney Infinity 2.0 – Green Goblin, Ronan, Yondu och Jasmine figurer

Disney släpper nya figurer till Disney Infinity 2.0. Vi har testat figurerna Green Goblin, Ronan, Yondu och Jasmine.

Green Goblin Marvel Super Heroes – Spider-Man

Green Goblin är en grön jätte och med ordet jätte menar jag att han är en ganska stor figur. Han visade sig snart vara en mycket användbar och kraftfull hjälte – eller rättare sagt, han är en superskurk som ursprungligen slogs mot Spider-Man.

Green Goblin har oerhört kraftfulla vapen. Hans pumpabomber är inte att leka med och när de uppgraderats slår de effektivt ut det mesta. Hans specialförmåga är elektriska handskar som skjuter ut en elektrisk svärm. Tyvärr tyckte jag dock inte att dessa elektriska handskar var lika bra som bomberna.

Ronan Marvel Super Heroes – Guardians of the Galaxy

Ronan är ingen superhjälte som jag känner till – han tillhör nämligen Guardians of the Galaxy som jag lyckats missa. Hans attacker är bra, men ändå inte lika bra och kul som Green Goblin. Hans svaghet är att han är ganska svag initialt innan han uppgraderats, både på nära håll och på distans. En mycket bra attack är om man trycker tre gånger på universalattacken (närattacken) (triangel på PS4-kontrollen) bryts motståndarens gard och man knockar denne. Ronan har en gigantisk hammare som det formligen blixtrar om, även om den än seg. Han har också en kraftfull stampattack. Hammaren används både på distans och i närstrid.

Yondu Marvel Super Heroes – Guardians of the Galaxy

Precis som Ronan tillhör Yondu Guardians of the Galaxy. Han är bra på halvdistans, men lite seg på distans till en början. Det vill säga tills man lyckats uppgradera honom. Hans Yaka-pilar kan nämligen studsa från fiende till fiende vilket är oerhört tufft. Pilarna kan också lamslå fienden vilket tillsammans med de studsande pilarna en riktigt tuff attackarsenal. Yondu kan också utföra rena superhopp vilket jag inte fann jätteviktigt, men det är ändå en kul finess. Hans specialattack är en hel skur med pilar som är riktigt effektiv.

Jasmine Disney Classics

Att vara en österländsk prinsessa innebär inte automatiskt att man är försvarslös. Jasmine har visserligen ingen rolig närattack som standard, men hennes distansattack är betydligt festligare. Vad sägs om att kasta iväg virvelvindar? Det är just precis vad Jasmine gör. Som specialattack har hon en flygande matta som flyger runt, runt omkring henne och knockar fienden. Köper man attacken ”Kungligt påbrå” blir hennes närattack roligare då en attack träffar tre gånger om man håller in närattacksknappen (triangel på PS4:an).

Skriven av: Mats Ernofsson

Kort Om GameElite

GameElites resa är lång. Allt startade i juli 1997 då Barnens Multimedia lanserades och år 2000 bytte sajten namn till RecLandet, en förkortning för RecensionsLandet. År 2005 bytte vi till vårt nuvarande namn, GameElite, och sajten fick en ny, uppfräschad design.

Vi ville med det profilera oss med vår huvudsakliga sysselsättning – spel. Designen från 2003 byttes inte förrän 2016 och hade vid det laget blivit rejält åldersstigen. Läs gärna mer om oss...

Tweets

Är det inte lite bökigt att som en liten skalbagge rulla runt på en stor kula? Jo, men det är nödvändigt om man ham… https://t.co/nOCcW3eHFP
Med aktiv brusreducering och tre mikrofoner är Jabra Elite 65e ett riktigt bra val för den som behöver ett headset… https://t.co/PYc5Ao8ZJG
Contours mus Unimouse Wireless är till för dig som vill ha en ergonomisk och flexibel mus som kan justeras på alla… https://t.co/iQEPXOVfGI