Disney Infinity 3.0

Av i i Recensioner, 8 Mer

Disney Infinity 3.0 – Olof, Musse Pigg, Mimmi Pigg, Twilight of the Republic Power Disc Pack

Figurer

Olof

Den glada snögubben Olof från filmen Frost är urgullig när han kastar sina snöbollar på fienden. Han kan dock enbart användas i Toy Boxen. Cool som han är tar han ibland en paus i sin solstol varvid fienden blir nervösa och tar stor skada. När Olof nyser flyger hans morotsnäsa som en raket och studsar mellan fienden. Olof är kort och gott en underbar liten figur och det alltid hans bästa dag någonsin hur hett han än får det runt öronen.

Musse Pigg

Musse kan bara användas i Toy Boxen. Han är kul med sina lite udda attacker. Han kastar sin hatt och andra saker på fienden och med fiskelinan drar han till sig fiender. Hans specialattack är lite udda. Han kallar på en stadsbo i form av Pluto, Kalle Anka, Kalle Kanin eller Långben som hjälper honom att attackera fiender i närheten.

Mimmi Pigg

Liksom tidigare figurer kan Mimmi enbart användas i Toy Boxen. Hennes kärlek är dock inget som fienden vill veta av utan den gör att de vänder sig mot sina egna. I närstrid tar hon till sin väska och drämmer fienden i skallen med den. På lite längre avstånd laddar hon upp väskan först så att den far iväg som en projektil. Om jag ska vara ärlig så tyckte jag inte att Mimmi var speciellt kul.

Star Wars: Twilight of the Republic Power Disc Pack

Detta paket innehåller fyra Power Discar. Tre är hexagonala och en är rund. Man kan stapla max tre hexagonala Power Discar ovanpå varandra varvid flera alltså kan användas samtidigt.

Galaktiskt Samarbete: Mace Windu

En rund Power Disc som läggs under en figur och gör att man kan framkalla Mace Windu och bilda ett lag med honom. Han följer då efter dig under en stund och slåss vid din sida. Det tar sedan ett tag att ladda upp honom innan han kan användas igen.

General Grievous hjulcykel

Ett härligt fordon byggt som ett stort hjul med stödfötter när man stannar.

Skyarna över Felucia

Denna Power Disc ändrar tema. Allt blir dystert och mörkt när Skyarna över Felucia används i din Toy Box. Himlen blir mörk och musiken sorgsen.

Felucias skogar

Denna Power Disc ändrar tema. Felucias levande skogar tar plötsligt över din Toy Box med blomstrande vägar.

Navigera i artikeln

Inledning
Toy Box
Twilight of the Republic Play Set
Insidan ut Play Set
Toy Box Takeover
Övrigt
Sammanfattning

Skriven av: Mats Ernofsson

Inga kommentarer än.

Kommentera

Kort Om GameElite

GameElites resa är lång. Allt startade i juli 1997 då Barnens Multimedia lanserades och år 2000 bytte sajten namn till RecLandet, en förkortning för RecensionsLandet. År 2005 bytte vi till vårt nuvarande namn, GameElite, och sajten fick en ny, uppfräschad design.

Vi ville med det profilera oss med vår huvudsakliga sysselsättning – spel. Designen från 2003 byttes inte förrän 2016 och hade vid det laget blivit rejält åldersstigen. Läs gärna mer om oss...

Tweets

Har du någonsin längtat efter att gå på en planka rakt ut i tomma intet? Inte? Men, om plankan är placerad högt upp… https://t.co/uBU9RZ8MZz
Uppföljaren till Xenoblade Chronicles är både ett på samma gång traditionsbundet och nyskapande japanskt rollspel e… https://t.co/gh1aAVR0z9
Ett skärmskydd är en vettig investering för alla som bär runt på en dyr mobil i fickan. Ett skydd av glas ger samma… https://t.co/vNsDHGqgG3