Ifrogz Airtime Pro

Av i i Recensioner, 3 Mer

Ifrogz Airtime Pro

Helt trådlösa hörlurar behöver inte vara dyra. Det visar Ifrogz med sina Airtime Pro.

Ifrogz Airtime Pro kostar i dagsläget runt 700 kr vilket är ett mycket lågt pris för helt trådlösa hörlurar. Därför var mina förväntningar inte allt för högt ställda inför testet. Det visade sig dock att Airtime Pro är fullt okej i förhållande till priset.

Hörlurarna finns i tre färger – svart, blå och grå. De påminner till utseendet en del om Apples Airpods med en utstående pinne ifrån själva öronsnäckan. Airtime Pro sitter i örat (in-ear) med hjälp av silikonproppar. De sitter skönt och ordentligt fast i örat trots att de har pinnar. Headsetet klarar svett och regn (IPX4). Laddning sker i medföljande laddningsetui. Den totala batteritiden med fulladdat laddningsetui är 20 timmar.

Det var inga problem att para headsetet med min mobil. Så fort höger snäcka togs ur fodralet hittade mobilen den och sedan gick det snabbt att para headsetet med mobilen. Det gick även bra att para Airtime Pro med min surfplatta men när jag åter skulle använda mobilen gick det inte att sammankoppla enheterna. Den enda lösningen jag kom på var att fabriksåterställa Airtime Pro. Min slutsats är att det är svårt att byta ljudkällor om man vill använda exempelvis mobil, surfplatta och dator om vartannat.

Man kan inte förvänta sig någon förstklassig ljudupplevelse av budgetlurar i samma prisklass som Airtime Pro. Jag tycker dock att Airtime Pro levererar vad man kan förvänta sig. Ljudet är lite basfattigt och kunde ha varit mer nyanserat.

Samtalsljudet får godkänt. Jag trodde först att mikrofonerna satt längst ute på pinnarna, men de sitter på snäckan. Placeringen bidrar säkert till att ljudet blir burkigt.

Ifrogz Airtime Pro levererar som förväntat till det mycket låga priset. Det är dock inte lätt att byta mellan olika ljudkällor.

Det Bra

  • Priset
  • Ljudet är som förväntat

Det Dåliga

  • Svårt att byta mellan olika ljudkällor
  • Burkigt samtalsljud
6

Skriven av: Mats Ernofsson

Kort Om GameElite

GameElites resa är lång. Allt startade i juli 1997 då Barnens Multimedia lanserades och år 2000 bytte sajten namn till RecLandet, en förkortning för RecensionsLandet. År 2005 bytte vi till vårt nuvarande namn, GameElite, och sajten fick en ny, uppfräschad design.

Vi ville med det profilera oss med vår huvudsakliga sysselsättning – spel. Designen från 2003 byttes inte förrän 2016 och hade vid det laget blivit rejält åldersstigen. Läs gärna mer om oss...

Tweets

Det 13 år gamla World of Warcraft får ännu en expansion. Har Blizzard lyckats förnya spelet? Viktor har svaret på d… https://t.co/6jGCb0kyrc
Fresh ‘N Rebels nya hörlurar Clam har snygg design och aktiv brusreducering. Hur är ljudkvaliteten och komforten?… https://t.co/K61y3S4HHY
Bamboo Slate från Wacom är ett smart anteckningsblock för dig som snabbt behöver överföra vanliga anteckningar till… https://t.co/FGHAIb3rEi