Logitech PlayGear Mod

Av i i Recensioner, 3 Mer

Logitech PlayGear Mod

Logitech ger ut en serie PSP-tillbehör under namnet PlayGear. Deras PlayGear Mod är hörlurar designade för att passa PSP.

Designen på PlayGear Mod är onekligen tilltalande. De svarta, blanka bågarna passar alldeles utmärkt till PSP. Bågen placeras runt nacken. Kuddarna som placeras på öronen är ovala och ganska stora. På så sätt fördelas trycket på en ganska stor del av örat. Hörlurarna har även försetts med komfortringar som fästes över örat. Dessa är avtagbara, vilket är bra eftersom jag inte tycker dom är bekväma.

När det gäller ljudet får PlayGear Mod både ris och ros. Ljudet är klart och behagligt, men basen får underkänt. Det känns som om de lägre frekvenserna helt enkelt klippts bort.

Slutligen ska jag nämna att jag har glasögon och att många hörlurar klämmer på glasögonbågarna. Bågen på PlayGear Mod går däremot bakåt, vilket gör att den passar utmärkt till oss med glasögon.

Omdöme: Designmässigt är Logitech PlayGear Mod perfekta hörlurar till PSP. Däremot är basen dålig. Ljudet är för övrigt bra, vilket gör att helhetsintrycket är att PlayGear Mod är ganska bra hörlurar.

Det Bra

  • Mycket snygga.
  • Passar designmässigt perfekt till PSP.
  • Passar bra med glasögon.

Det Dåliga

  • Basen.
  • Bågen kan inte justeras.
6

Skriven av: Mats Ernofsson

Kort Om GameElite

GameElites resa är lång. Allt startade i juli 1997 då Barnens Multimedia lanserades och år 2000 bytte sajten namn till RecLandet, en förkortning för RecensionsLandet. År 2005 bytte vi till vårt nuvarande namn, GameElite, och sajten fick en ny, uppfräschad design.

Vi ville med det profilera oss med vår huvudsakliga sysselsättning – spel. Designen från 2003 byttes inte förrän 2016 och hade vid det laget blivit rejält åldersstigen. Läs gärna mer om oss...

Tweets

Det 13 år gamla World of Warcraft får ännu en expansion. Har Blizzard lyckats förnya spelet? Viktor har svaret på d… https://t.co/6jGCb0kyrc
Fresh ‘N Rebels nya hörlurar Clam har snygg design och aktiv brusreducering. Hur är ljudkvaliteten och komforten?… https://t.co/K61y3S4HHY
Bamboo Slate från Wacom är ett smart anteckningsblock för dig som snabbt behöver överföra vanliga anteckningar till… https://t.co/FGHAIb3rEi