Motorstorm RC: Carnival

Av i i Recensioner, 2 Mer

Motorstorm RC: Carnival

Då är det dags för ett expansionspaket till racingspelet Motorstorm RC. Så fram med de radiostyrda bilarna och bege dig ner till nöjesfältet.

Jag har nyligen recenserat MotorStorm RC och spelet fick en åtta av mig i betyg. Expansionen Carnival kräver att du redan har installerat MotorStorm RC på din Vita och du kan köpa expansionen på PS Store.

Carnival ger dig som redan har MotorStorm RC ytterligare 24 event fördelade på sex banor. Dessutom utökas den redan breda fordonsparken med ytterligare åtta fordon. Temat för dessa nya banor är en nöjespark och jag tycker att man lyckats hyfsat bra med att utnyttja denna nya miljö.

Självklart rekommenderar jag Motorstorm RC: Carnival till alla er som gillar Motorstorm RC. Det är visserligen inget revolutionerande som hänt sedan originalspelet, men fler banor, fler event och fler bilar sitter inte helt fel.

Skriven av: Mats Ernofsson

Inga kommentarer än.

Kommentera

Kort Om GameElite

GameElites resa är lång. Allt startade i juli 1997 då Barnens Multimedia lanserades och år 2000 bytte sajten namn till RecLandet, en förkortning för RecensionsLandet. År 2005 bytte vi till vårt nuvarande namn, GameElite, och sajten fick en ny, uppfräschad design.

Vi ville med det profilera oss med vår huvudsakliga sysselsättning – spel. Designen från 2003 byttes inte förrän 2016 och hade vid det laget blivit rejält åldersstigen. Läs gärna mer om oss...

Tweets

Acer Predator Galea 500 ger ljudet en rymlig 3D-effekt men presterar sämre gällande komforten.… https://t.co/hvGguO7SIU
WD hakar på trenden med SSD i 3D NAND-teknik. https://t.co/5xUism3sgt https://t.co/8aVRPVRPrh
Step once more into the world of Monsters. Monster av alla modeller väntar på dig i Monster Hunter: World.… https://t.co/tCvSmv8TFA