Pepe Porcupine

Av i i Recensioner, 3 Mer

Pepe Porcupine

Att flytta lådor är Pepes liv. Nu kan det bli ditt. Lådorna måste ställas på rätt plats och det är kluriga banor som väntar dig.

Pepe Porcupine har antagligen världens tråkigaste jobb. Men, det är inte enkelt. Han flyttar lådor på varuhuset. Det finns markeringar var de ska stå. Sedan gäller det att flytta dem dit. Det kan innebära att man måste flytta en och samma låda flera gånger för att kunna flytta de andra lådorna rätt. Som sig bör är banorna lätta till en början, men de blir svårare och svårare. Helt plötsligt kan det dyka upp en riktigt svår bana och då är det skönt att veta att man kan hoppa över alla man inte klarar.

Det finns ingen som helst betygsättning. När du flyttat lådorna till rätt ställe så har du klarat banan. Jag hade gärna sett någon form av betyg – en till tre stjärnor exempelvis – beroende på hur många steg man gått med Pepe och hur många steg man flyttat lådorna. Det hade gett ett omspelsvärde för de som gillar att få högsta betyg.

Pepe Porcupine är verkligen inte snyggt, men om man gillar Vivaldi så lär man älska musiken. Det är nämligen dennes klassiska musik för hela baletten. Gillar du däremot inte Vivaldi blir det problem. Det går nämligen inte att stänga av musiken.

Pepe Porcupine är ett billigt och enkelt spel som kan roa den som gillar den här typen av pusselspel under ganska lång tid. Det finns nämligen många banor – 254 stycken närmare bestämt. Men, av naturliga själ blir spelet enformigt i längden.

Det Bra

  • Utmanande
  • Många banor
  • Musik med Vivaldi
  • Kan hoppa över banor man inte klarar

Det Dåliga

  • Inget betygssystem
  • Ganska fult
  • Går inte att stänga av musiken
  • Enformigt
6

Skriven av: Mats Ernofsson

Kort Om GameElite

GameElites resa är lång. Allt startade i juli 1997 då Barnens Multimedia lanserades och år 2000 bytte sajten namn till RecLandet, en förkortning för RecensionsLandet. År 2005 bytte vi till vårt nuvarande namn, GameElite, och sajten fick en ny, uppfräschad design.

Vi ville med det profilera oss med vår huvudsakliga sysselsättning – spel. Designen från 2003 byttes inte förrän 2016 och hade vid det laget blivit rejält åldersstigen. Läs gärna mer om oss...

Tweets

Är det inte lite bökigt att som en liten skalbagge rulla runt på en stor kula? Jo, men det är nödvändigt om man ham… https://t.co/nOCcW3eHFP
Med aktiv brusreducering och tre mikrofoner är Jabra Elite 65e ett riktigt bra val för den som behöver ett headset… https://t.co/PYc5Ao8ZJG
Contours mus Unimouse Wireless är till för dig som vill ha en ergonomisk och flexibel mus som kan justeras på alla… https://t.co/iQEPXOVfGI