Sandberg 2 in 1 Bluetooth Keyboard

Av i i Recensioner, 3 Mer

Sandberg 2 in 1 Bluetooth Keyboard

Behöver du skriva på två mobiler eller surfplattor samtidigt? I så fall är Sandbergs tangentbord ett intressant val.

Själv använder jag tangentbord när jag skriver på min surfplatta. Det är bekvämt och går mycket fortare än att använda skärmens tangentbord. Jag har inget behov av att skriva med mobil och surfplatta samtidigt, men det finns säkert en del personer som behöver det. Med Sandberg 2 in 1 Bluetooth Keyboard kan du koppla in två enheter samtidigt.

Plattan och mobilen placeras på tangentbordet. Lutningen var något för liten för min smak, men det beror framför allt på hur lång man är. Med fantasi får det plats en mobil stående och en 10 tums surfplatta liggande på tangentbordet.

Man kopplar in de två enheterna precis som med andra Bluetoothenheter, fast givetvis en i taget. Processen är precis lika enkel som brukligt. Man skiftar mellan enheterna med Fn + antingen 1 eller 2. Det går snabbt och enkelt. Man skriver alltså på en enhet åt gången och tyvärr går det inte att kopiera data mellan enheterna.

Att koppla in tangentbordet till Bluetooth är som sagt enkelt. Därmed är det inte säkert att tangentbordet fungerar. På mina två Androidenheter fungerade inte å, ä, ö eller specialtangenterna såsom klippa och klistra. Det berodde på att mobilen och surfplattan var inställd på fel tangentbordslayout. Jag var tvungen att gå in i inställningar och ändra layouten. Det är inget som orsakas av Sandberg 2 in 1 Bluetooth Keyboard utan ligger helt och hållet hos de enheter jag använde. Hur det fungerar med iOS vet jag inte.

Sandberg 2 in 1 Bluetooth Keyboard är ett bra tangentbord om man behöver skriva på en mobil och surfplatta samtidigt. Parningen med Bluetooth är enkel, men installationsprocessen av tangentbordslayout (svenska) kan vara krånglig (inte tangentbordets fel).

Det Bra

  • Bra tangentbord
  • Två enheter samtidigt
  • Enkel att växla mellan enheterna
  • Parningen var enkel

Det Dåliga

  • Något liten lutning av platta / mobil
  • Kan vara krångligt att välja tangentbordslayout
7

Skriven av: Mats Ernofsson

Kort Om GameElite

GameElites resa är lång. Allt startade i juli 1997 då Barnens Multimedia lanserades och år 2000 bytte sajten namn till RecLandet, en förkortning för RecensionsLandet. År 2005 bytte vi till vårt nuvarande namn, GameElite, och sajten fick en ny, uppfräschad design.

Vi ville med det profilera oss med vår huvudsakliga sysselsättning – spel. Designen från 2003 byttes inte förrän 2016 och hade vid det laget blivit rejält åldersstigen. Läs gärna mer om oss...

Tweets

Det 13 år gamla World of Warcraft får ännu en expansion. Har Blizzard lyckats förnya spelet? Viktor har svaret på d… https://t.co/6jGCb0kyrc
Fresh ‘N Rebels nya hörlurar Clam har snygg design och aktiv brusreducering. Hur är ljudkvaliteten och komforten?… https://t.co/K61y3S4HHY
Bamboo Slate från Wacom är ett smart anteckningsblock för dig som snabbt behöver överföra vanliga anteckningar till… https://t.co/FGHAIb3rEi