Speedlink Vready 4-In-1 Charging Station

Av i i Recensioner, 2 Mer

Speedlink Vready 4-In-1 Charging Station


Att hålla ordning bland konsoltillbehören är inte alltid lätt. Vready 4-In-1 Charging Station hjälper dig med tillbehören till Playstation 4.

Precis som namnet säger hjälper Vready 4-In-1 Charging Station från Speedlink dig med fyra av tillbehören till din Playstation 4. Det är VR-hjälmen, två Movekontroller, två handkontroller samt ett headset. Hjälmen och headsetet hängs på ställningen medan kontrollerna fästs i speciella laddningsplatser. Dessa laddningsplatser har strömförsörjning hela tiden. Därmed kan man alltid hålla kontrollerna laddade utan att ansluta dem till konsolen.
När allt väl finns på plats märks hur kompakt man lyckats göra laddningsstationen. Allt sitter snyggt på sin plats utan att ta upp onödigt mycket plats. Headsetet hänger på baksidan. När jag placerade laddningsstationen i ett skåp blev det bökigt att placera headsetet där. När laddningsstationen stod fritt fungerade headsethållaren mycket bättre.

Det finns några andra svagheter med konstruktionen. Den viktigaste svaga punkten är sladden till väggadaptern. Den är på tok för kort. Jag har en Move Navigation-handenheten. Denna enhet används visserligen inte speciellt ofta, men det hade varit skönt med en laddningsplats även för den. Sist känns fästet för handkontrollerna något svagt.

I sin helhet är dock Speedlink Vready 4-In-1 Charging Station ett bra tillbehör för den som vill hålla ordning och reda bland sina PS4-tillbehör och samtidigt ladda kontrollerna.

Det Bra

  • Kompakt
  • Laddar jämt och ständigt
  • Ordning och reda

Det Dåliga

  • Kort sladd
  • Ingen laddning av Move Navigation-handenheten
  • Fästet för handkontrollerna känns lite bräckligt
7

Skriven av: Mats Ernofsson

Inga kommentarer än.

Kommentera

Kort Om GameElite

GameElites resa är lång. Allt startade i juli 1997 då Barnens Multimedia lanserades och år 2000 bytte sajten namn till RecLandet, en förkortning för RecensionsLandet. År 2005 bytte vi till vårt nuvarande namn, GameElite, och sajten fick en ny, uppfräschad design.

Vi ville med det profilera oss med vår huvudsakliga sysselsättning – spel. Designen från 2003 byttes inte förrän 2016 och hade vid det laget blivit rejält åldersstigen. Läs gärna mer om oss...

Tweets

Stackars planet. Denne har kommit bort ifrån sina kompisplaneter. Bäst att du hjälper till att hitta de andra plane… https://t.co/pIcwK2PNAW
Har du någonsin längtat efter att gå på en planka rakt ut i tomma intet? Inte? Men, om plankan är placerad högt upp… https://t.co/uBU9RZ8MZz
Uppföljaren till Xenoblade Chronicles är både ett på samma gång traditionsbundet och nyskapande japanskt rollspel e… https://t.co/gh1aAVR0z9