Trust Urban Ultra Fast USB Charger och Trust Cito10 Fast Wireless Charger

Av i i Recensioner, 2 Mer

Trust Urban Ultra Fast USB Charger och Trust Cito10 Fast Wireless Charger

Trust har flera produkter för snabb laddning av mobiler och surfplattor. Vi har testat en väggladdare och en trådlös laddare.

Jag har testat Trusts laddare Urban Ultra Fast USB Charger och Cito10 Fast Wireless Charger på en Samsung Galaxy S9 Plus.

Trust Urban Ultra Fast USB Charger

Trust Urban Ultra Fast USB Charger använder sig av Qualcomms snabbladdningsteknik Quick Charge 3.0. Det finns ett flertal mobiltelefoner och surfplattor som stödjer denna teknik.

Urban Ultra Fast USB Charger är något större än Samsungs originalladdare som använder standarden Quick Charge 2.0. Storleken på Trusts laddare är dock inte på något sätt störande.

Jag laddade upp min Galaxy S9 Plus med såväl Trusts laddare som originalladdaren. Laddningstiderna var näst intill identiska mellan laddarna. Det tog 1 h 39 min att ladda mobilen full med Trusts laddare och 1 h 42 min med Samsungs. I nedanstående tabell redovisar jag samtliga resultat:

Trust Cito10 Fast Wireless Charger

Trust Cito10 Fast Wireless Charger är en 10 W trådlös QI-snabbladdare. Laddaren är bakåtkompatibel med 5 W och 7,5 W mobiler. Cito10 är en platta med blank plast runt om och den har gummifötter på såväl ovan- som undersidan så att mobilen ska ligga stadigt. Plattan är kvadratisk med stora rundade hörn. Den är inte speciellt stor med 8,5 cm sidor. Anslutningen sker med en standard micro-USB kabel. Trust Urban Ultra Fast USB Charger användes som väggadapter.

Min Samsung Galaxy S9 Plus laddades som följer: 25 % – 39 min, 50 % – 1 h 24 min, 75 % – 2 h 5 min, 100 % – 2 h 53 min.

Omdöme

Såväl Trust Urban Ultra Fast USB Charger som Trust Cito10 Fast Wireless Charger är väl fungerande och prisvärda laddare som fungerade enligt förväntningarna på min mobil.

Skriven av: Mats Ernofsson

Kort Om GameElite

GameElites resa är lång. Allt startade i juli 1997 då Barnens Multimedia lanserades och år 2000 bytte sajten namn till RecLandet, en förkortning för RecensionsLandet. År 2005 bytte vi till vårt nuvarande namn, GameElite, och sajten fick en ny, uppfräschad design.

Vi ville med det profilera oss med vår huvudsakliga sysselsättning – spel. Designen från 2003 byttes inte förrän 2016 och hade vid det laget blivit rejält åldersstigen. Läs gärna mer om oss...

Tweets

Det 13 år gamla World of Warcraft får ännu en expansion. Har Blizzard lyckats förnya spelet? Viktor har svaret på d… https://t.co/6jGCb0kyrc
Fresh ‘N Rebels nya hörlurar Clam har snygg design och aktiv brusreducering. Hur är ljudkvaliteten och komforten?… https://t.co/K61y3S4HHY
Bamboo Slate från Wacom är ett smart anteckningsblock för dig som snabbt behöver överföra vanliga anteckningar till… https://t.co/FGHAIb3rEi