Bra odds

Vart hittar man de bästa oddsen? Frågan som alla spelare ställer sig själva åter och åter igen. Spelbolagen tävlar hela tiden om att kunna erbjuda de bästa oddsen på hundratals sporter och ännu fler marknader. I en djungel av bolag så finns där några som sticker ut med sitt enorma utbud och extrafunktioner som livestreaming. Beroende på vilken sport du föredrar att spela på så finns där olika spelbolag som passar bättre eller sämre!

Hitta rätt spelbolag

Där finns flera saker att ta hänsyn till när det kommer till att välja rätt spelbolag. Odds, bonusar och mycket annat är saker som kan vara skillnaden mellan ett vinnande spelande eller inte. De flesta bolagen lockar med höga välkomstbonusar för att du ska känna dig välkommen med en gång och få en skön ökning i kassan. Vad man dock ska vara uppmärksam på är alla omsättningskrav, hur många gånger du måste spela igenom bonusen innan du kan begära ett uttag.

För att hjälpa dig att hitta rätt bland alla bolag så finns där såklart sajter som listar alla för- och nackdelar. Vilka spelbolag kan erbjuda den bästa bonusen, vart hittar du bra odds och vart kan du streama matcherna samtidigt som du spelar? Frågor som är vitala när det kommer till att hitta rätt oddssida.

Välkomstbonusarna kan variera mycket från bolag till bolag. Vissa håller sig till insättningsbonusar medans vissa erbjuder tillfälliga odds-höjningar eller till och med riskfria spel. Vad som är bäst är helt upp till dig! För den som har tänkt att spela mycket så kan en insättningsbonus vara skön att nyttja medans ett riskfritt spel är uppskattat för dig som spelar mer kortsiktigt.

Livestreaming och andra livetjänster

Fler och fler sidor börjar skylta med livestreaming som en bonustjänst att erbjuda sina spelare. Föredrar du att spela på matcherna live så är detta ett mycket välkommet inslag. Samtidigt som du ges möjligheten att se ditt favoritlag spela live så kan du också spela på de senaste liveoddsen. Sidor som erbjuder en extraordinär streamingupplevelse är bet365, Unibet och NordicBet.

Hos dessa spelbolag kan du varje vecka följa Europas största fotbollsligor så som La Liga, Serie A och Bundesliga. Nu behöver du inte längre befinna dig framför tv:n hemma i soffan, med en mobil kan du se och spela på vilken match du än önskar. Tillsammans med liveodds som kommer till dig under matchens gång så kan du hålla stenkoll på allt som händer kring matchen!

När det kommer till liveodds så är det viktigt att välja ett spelbolag som kan leverera oddsen snabbt, utan några som helst fördröjningar. I sporter som tennis och ishockey så är tempot mycket högt och det gäller för dig som spelare att plocka oddsen i rätt tid innan de faller.

Kort Om GameElite

GameElites resa är lång. Allt startade i juli 1997 då Barnens Multimedia lanserades och år 2000 bytte sajten namn till RecLandet, en förkortning för RecensionsLandet. År 2005 bytte vi till vårt nuvarande namn, GameElite, och sajten fick en ny, uppfräschad design.

Vi ville med det profilera oss med vår huvudsakliga sysselsättning – spel. Designen från 2003 byttes inte förrän 2016 och hade vid det laget blivit rejält åldersstigen. Läs gärna mer om oss...

Tweets

Det 13 år gamla World of Warcraft får ännu en expansion. Har Blizzard lyckats förnya spelet? Viktor har svaret på d… https://t.co/6jGCb0kyrc
Fresh ‘N Rebels nya hörlurar Clam har snygg design och aktiv brusreducering. Hur är ljudkvaliteten och komforten?… https://t.co/K61y3S4HHY
Bamboo Slate från Wacom är ett smart anteckningsblock för dig som snabbt behöver överföra vanliga anteckningar till… https://t.co/FGHAIb3rEi