Fem toppspel till PC

Vi PC-spelare har ett fantastiskt utbud av spel att välja mellan. Det finns sköna experimentella indiespel, komplexa strategispel och glänsande versioner av de största konsolspelen. Om du nyligen har skaffat en PC och är sugen på att börja spela, är det här de fem första spelen du bör installera på din dator.

The Witcher 3: Wild Hunt

Det här är ett actionrollspel som slukar timmarna och tar dig till en massiv värld full av äventyr. Även om du inte spelat de tidigare versionerna, så kommer du att njuta totalt av det här spelet. The Witcher 3: Wild Hunt är ett genomtänkt, genomarbetat och spännande spel, som spelas i tredjepersonsperspektiv. Det här är ett uppslukande spel, och det är en god idé att ta en paus av och till med casinospel på nätet. Se till att läsa på om bonuskoder först såsom med Winner kupongkod.

Doom

Ladda ditt hagelgevär och gör dig redo för en brutal spelupplevelse. Doom är ett intensivt och aggressivt spel som mer eller mindre går direkt in i fullt ös; inom några minuter från det att du startar igång spelet, pumpar du kulor i djävulska satungar och knäcker monsterkäkar. Det här är ett spel som har stått som en klar klassiker sedan 1993. Doom har utvecklats på bäst tänkbara sätt genom åren, utan att tappa kontakt med den ursprungliga känslan. Det här är ett blodigt spel som uppmuntrar dig att skoningslöst slakta dina fiender, och det är satans kul.

Hitman

Hitman är ett otroligt filmiskt spel som låter dig utforska en lång rad detaljerade och väluttänkta miljöer, så som en modevisning i Paris, en marknad utanför en marockansk ambassad, en italiensk villa eller ett flashigt hotell i Bangkok. Varje ny nivå kommer med en ny måltavla som du ska mörda, och det är upp till dig att smida planen. För var måltavla finns det mindre utmaningar som involverar spionage, där du måste smyga runt försiktigt, klä ut dig för att smälta in i bakgrunden, och så vidare. Nya Hitman är det bästa hittills i serien.

Final Fantasy XIV: A Realm Reborn

Den här versionen av Final Fantasy har allt det som fansen älskar: en klockren berättelse, underbar musik och överdådig konst. Det är ett multiplayer rollspel som spelas på nätet, och det är helt enkelt en sjukt bra spelupplevelse.

Crusader Kings II

Crusader Kings II, som utspelar sig under medeltiden, har växt sedan 2012 och är idag det mest fullständiga och unika strategispelet som finns tillgängligt. Det är komplicerat, komplext, underhållande och tillfredsställande.

Kort Om GameElite

GameElites resa är lång. Allt startade i juli 1997 då Barnens Multimedia lanserades och år 2000 bytte sajten namn till RecLandet, en förkortning för RecensionsLandet. År 2005 bytte vi till vårt nuvarande namn, GameElite, och sajten fick en ny, uppfräschad design.

Vi ville med det profilera oss med vår huvudsakliga sysselsättning – spel. Designen från 2003 byttes inte förrän 2016 och hade vid det laget blivit rejält åldersstigen. Läs gärna mer om oss...

Tweets

Det 13 år gamla World of Warcraft får ännu en expansion. Har Blizzard lyckats förnya spelet? Viktor har svaret på d… https://t.co/6jGCb0kyrc
Fresh ‘N Rebels nya hörlurar Clam har snygg design och aktiv brusreducering. Hur är ljudkvaliteten och komforten?… https://t.co/K61y3S4HHY
Bamboo Slate från Wacom är ett smart anteckningsblock för dig som snabbt behöver överföra vanliga anteckningar till… https://t.co/FGHAIb3rEi