Önskelista över kommande spel

Spelen släpps i en oändlig ström. Men, saknas det några spel? Här listar jag några teman som jag gärna vill se i kommande spel. Jag vet att vissa teman redan använts, men det skadar inte med fler spel.

Jag har precis tittat igenom de flesta avsnitt i tv-serien Vikings. Där finns det mesta man kan tänkas vilja se i ett spel. Räder mot utländska städer, starka karaktärer och intriger för att nämna några. Blanda strategi med action och lyckan är gjord.

King Kong är en av mina favoriter. Det finns visserligen många spel med denne lurvige gigant. Men varför inte fler? Jag vill spela som King Kong och mosa mina fientliga vänner som ser King Kong som ett monster. Under tiden jag väntar kan jag spela på slots hos online casino, slots Mr Bet.

Vilken spelserie är egentligen bäst? Super Mario? Sonic? Battlefield? Diablo? Jag vill se ett strategi- eller managementspel där du som spelare bygger ett tv-spelimperium. Du tävlar mot andra online. Vem kan bygga det bästa imperiet och vilken spelserie står som segrare?

Disney Infinity. Varför la Disney ner denna underbara serie av spel med tillhörande platsfigurer. Att både kunna bygga fantastiska slott, racingbanor och samtidigt kunna spela minispel. Det var ett bra spelkoncept som tyvärr lagts i graven nu.

Nintendos Amiibofigurer borde få någon form av spelserie lik Disney Infinity, Lego Imaginators eller Skylanders. Det skulle kunna bli likt en hubbvärld mot Nintendos övriga spel. Från denna hubb skulle man kunna nå både lite mindre spel såväl som Nintendos AAA-titlar. Tänk en värld där du ena stunden står i Svampriket för att i nästa vara i Hyrule.

Kort Om GameElite

GameElites resa är lång. Allt startade i juli 1997 då Barnens Multimedia lanserades och år 2000 bytte sajten namn till RecLandet, en förkortning för RecensionsLandet. År 2005 bytte vi till vårt nuvarande namn, GameElite, och sajten fick en ny, uppfräschad design.

Vi ville med det profilera oss med vår huvudsakliga sysselsättning – spel. Designen från 2003 byttes inte förrän 2016 och hade vid det laget blivit rejält åldersstigen. Läs gärna mer om oss...

Tweets

Det 13 år gamla World of Warcraft får ännu en expansion. Har Blizzard lyckats förnya spelet? Viktor har svaret på d… https://t.co/6jGCb0kyrc
Fresh ‘N Rebels nya hörlurar Clam har snygg design och aktiv brusreducering. Hur är ljudkvaliteten och komforten?… https://t.co/K61y3S4HHY
Bamboo Slate från Wacom är ett smart anteckningsblock för dig som snabbt behöver överföra vanliga anteckningar till… https://t.co/FGHAIb3rEi