Sveriges mest objektiva guide om bettingsidor

Är du ofta på jakt efter Sveriges bästa bettingsidor?  Ja, för dig som är ute och googlar efter pålitliga förslag med hjälp av sökmotorn är det oftast svårt att få pålitlig tredjeparts information.

Flertalet så kallade guider om bettingbolag ägs av tredjepart som vill “manipulera” dig till att välja vissa spelbolag framför andra. För dig som konsument innebär det att du inte blir presenterad för dom bästa alternativen. Istället är risken hög att du klickar på alternativ som är betydligt sämre.

Med detta som bakgrund bestämde sig ett gäng sportjournalister för att starta Sveriges första guide om om bettingbolag I Sverige. Målet är att ge dig som konsument dom bästa bettingsidorna samlade på en plats.

Hur kan Bästabettingsidorna.se hjälpa mig som konsument?

Redan från start gick man in det här projektet med att sträva efter att ge konsumenterna en objektiv sida från start. Detta innebär att valen som du blir rekommenderad bygger på vad som de facto är bästa produkten, och inte vad ägarna tjänar mest på att rekommendera.

Som du säkert vet är det inte svårt att hitta en bettingsidan att spela på. Med över hundra varumärken på den svenska marknaden är friheten större än någonsin. Valfriheten har dock ett pris och det är att kunna välja rätt.  Som spelare vill du ju kunna förlita på att göra ett smart och informativt val. Därför är den här guiden så oerhört bra för dig som vill försäkra dig om att göra ett tryggt val.

Sverige mest objektiva guide om bettingbolag

För att kunna sträva efter att ha en objektiv guide har man redan från start varit transparent med hur man rankar dom olika bettingsidorna. Varje bettingsidan som recenseras går igenom ett flertal olika kriterier där journalisterna bedömer olika aspekter.

Det kan vara alltifrån hur lång erfarenhet som man har till hur generösa omsättningskrav som man har på sina betting bonusar. Dessutom ägnas en hel del tid åt innovation. För dom spelbolagen som särskiljer sig från den stora massan ges alltid en del pluspoäng.

Kort Om GameElite

GameElites resa är lång. Allt startade i juli 1997 då Barnens Multimedia lanserades och år 2000 bytte sajten namn till RecLandet, en förkortning för RecensionsLandet. År 2005 bytte vi till vårt nuvarande namn, GameElite, och sajten fick en ny, uppfräschad design.

Vi ville med det profilera oss med vår huvudsakliga sysselsättning – spel. Designen från 2003 byttes inte förrän 2016 och hade vid det laget blivit rejält åldersstigen. Läs gärna mer om oss...

Tweets

Det 13 år gamla World of Warcraft får ännu en expansion. Har Blizzard lyckats förnya spelet? Viktor har svaret på d… https://t.co/6jGCb0kyrc
Fresh ‘N Rebels nya hörlurar Clam har snygg design och aktiv brusreducering. Hur är ljudkvaliteten och komforten?… https://t.co/K61y3S4HHY
Bamboo Slate från Wacom är ett smart anteckningsblock för dig som snabbt behöver överföra vanliga anteckningar till… https://t.co/FGHAIb3rEi