Vårens spelsläpp 2019

Resident Evil 2

Vintern och våren verkar bli en bra spelperiod. Redan har en remake av Resident Evil 2 släppts. Jag har spelat igenom spelet och kalla kårar kröp genom min kropp mer än en gång (läs väldigt ofta). Mer säkert, och absolut inte skräckinjagande, är det att använda bet365 bonus. Jag skriver inte mer här om Resident Evil 2 utan jag hänvisar till min recension.

Kingdom Hearts III

Ett nytt Kingdom Hearts-spel brukar vara en höjdpunkt för rollspelsälskare. I Kingdoms Hearts III låter Square Enix oss gå på äventyr i bland annat Disneys och Pixars världar. Spelet är en uppföljare till Kingdoms Hearts II och Sora får nu sällskap av Kalle Anka och Långben, två sändebud som kung Musse har skickat från Disneyslottet, för att stoppa en ondskefull makt känd som de hjärtlösa från att invadera och ta över universum.

God Eater 3

Ytterligare ett rollspel, denna gång med betydligt mer actioninslag av typen hack ’n’ slash. Spelarens I God Eater 3 finns helt nya God Arc-vapen som även kan förvandlas till kraftfulla skjutvapen. Som God Eater kan du suga upp monstrens energi och förvandla den till enormt kraftfulla mark-, luft- och stegattacker, däribland den nya Dive Dash-attacken.

The Book of Unwritten Tales 2

The Book of Unwritten Tales 2 är God Eater 3:s raka motsatts när det gäller våld. Spelet är ett stillsamt spel för den tålmodige som gillar peka- och klickaäventyr. Efter att ha släppts till många plattformare är det Nintendo Sweitch tur. Med ett fantasytema har spelmakarna skapat ett riktigt mysigt spel.

DiRT Rally 2.0

Ännu en uppföljare, vårens spelsläpp kryllar av dem. Ett av de bästa racingspelen, DiRT Rally, får en uppföljare. Jag spelade ettan med bland annat ett VR-headset vilket var en mäktig upplevelse. Spelserien har sitt ursprung i det populära Colin McRae Rally från 1998. I DiRT Rally 2.0 fokuserar man sig på rally och rallycross. Det finns ett 50-tal bilar och banor från stora delar av världen såsom Argentina, Australien, New Zealand, Polen, Spanien och USA.

LEGO The Movie 2 Videogame

Givetvis behöver kidsen sina egna spel. WB Games ger ut ännu ett legospel. Den stora frågan är – kommer man att införa ett nytt spelkoncept? Nja, LEGO The Movie 2 Videogame tycks följa tidigare spels upplägg, men vi får hoppas på bra nyheter. Spelet innehåller en del scener från filmen så min gissning är att kidsen gärna både vill spela spelet och gå och se filmen på bio.

Kort Om GameElite

GameElites resa är lång. Allt startade i juli 1997 då Barnens Multimedia lanserades och år 2000 bytte sajten namn till RecLandet, en förkortning för RecensionsLandet. År 2005 bytte vi till vårt nuvarande namn, GameElite, och sajten fick en ny, uppfräschad design.

Vi ville med det profilera oss med vår huvudsakliga sysselsättning – spel. Designen från 2003 byttes inte förrän 2016 och hade vid det laget blivit rejält åldersstigen. Läs gärna mer om oss...

Tweets

Det 13 år gamla World of Warcraft får ännu en expansion. Har Blizzard lyckats förnya spelet? Viktor har svaret på d… https://t.co/6jGCb0kyrc
Fresh ‘N Rebels nya hörlurar Clam har snygg design och aktiv brusreducering. Hur är ljudkvaliteten och komforten?… https://t.co/K61y3S4HHY
Bamboo Slate från Wacom är ett smart anteckningsblock för dig som snabbt behöver överföra vanliga anteckningar till… https://t.co/FGHAIb3rEi