10 grymma julklappar

Av i i Artikel

10 grymma julklappar

Julafton kommer snart vara i alla våras tankar, både på gott och ont. Julen är givetvis en övervägande positiv högtid när släkten äntligen samlas. Men den innebär även en hel del stress, åtminstone om du inte planerar för den. Den årliga klappjakten blir lätt hektisk, och visst vill du väl slippa den där stressiga sista sekunden-jakten på rätt present – till rätt person? Ifall du är ute i god tid, slipper du ge bort presentkort eller pengar – och ge dina nära och kära någonting mer personligt. Men framförallt, speciellt!

Här ger vi dig ett gäng värdefulla julklappstips, som du garanterat kommer att kunna ta nytta av för att hitta bäst gåvor till de betydelsefulla personer i din omgivning. Förhoppningsvis finns här något för dem alla!

Zelda – Schackspel

Schack är inte bara roligt och utmanande att spela, brädet är även riktigt läckert! Inte minst när det pryds av figurer från Zelda-universumet. Det vill säga att Link och Ganondorf ställs ännu en gång mot varandra, i svart mot vitt! Zelda är den längst gående spelserien någonsin och var revolutionerande när det kom. Är det inte dags att hylla spelet i även en annan form? För att inte nämna att det är ett riktigt schysst samlarobjekt…

OnePlus 5

Än så länge är telefonen OnePlus 5 närmast mytomspunnen. Mobilen är otroligt smidig och är en sann kamrat för fotografen. Den har nämligen ett Pro Modie som ger dig dubbelkamera-funktion, med vilken du gradvis kan göra ditt skärpedjup snyggare. Med OnePlus 5 kan du även plåta i RAW-format för bättre bildredigering. Det måste sägas att mobilen dessutom är några tusenlappar billigare än iPhone 8. Ett julklappstips som bara måste spanas in!

Groot – USB-laddare till bil

Låt den charmiga Marvel-figuren Groot ladda din mobiltelefon! Karaktären är med i “Guardians of the Galaxy” där han spelas av ingen mindre än Vin Diesel. En rolig detalj med laddaren är att Groot dansar när den är inkopplad, och har två portar – smidigt om du behöver ladda från två sittplatser.

Sagaform – marinadspruta

Skippa den kladdiga penseln… nu är det lättare än någonsin att få saftigt och extra kryddigt kött! Processen är inte svårare än att du drar upp marinaden med sprutan och sedan injicerar den i mumsbiten. Marinadsprutan är enkel att hantera – ett måste för grillmästaren där hemma att testa!

Emoji-kudde

Ja, världen befinner sig i en enda stor Emoji-psykos. De små gubbarna hjälper oss att uttrycka oss i text, så varför inte i person också? Dekorera soffan, sängen eller fåtöljen med smileys. Ett kul julklappstips är att ge bort den emoji-kudde du tycker passar allra bäst in på vännen eller familjemedlemmen!

Fjärrkontrollställ

Släpp jakten på den försvunna fjärrkontrollen! Använder du det här fjärrkontrollstället krävs det mycket för att du ska slarva bort TV-dosan. Fyller du inte hela stället kan du gott och väl placera mobiltelefonen där. För du vet att likaså den lever sitt egna liv och tenderar att smita ur räckhåll. Ett roligt julklappstips för varje stor TV-tittare (och slarvapa).

Självbevattnare – Sagaform

Med självbevattnaren behöver du, håll i hatten… aldrig mer be grannen vattna blommorna när du är bortrest! Åtminstone inte när du är borta en kortare period. Självbevattnaren har fått väldigt god respons, och fungerar väldigt enkelt. Du fyller enbart PET-flaskan, skruvar fast plaststycket och planterar den i blomkrukan. Därefter sköts resten av sig själv! Känner du någon som älskar växter? Då vet du vad du ska göra…

Luftpump med tryckmätare

Brukar du ha dåligt med luft i däcken på väg till jobbet, eller när du bara ska ut på en skön cykeltur? Då är det inte alltför skönt att svettas med en cykelpump och känna på däcket, undrandes när du antingen pumpat för lite, eller för mycket. Den här pumpen är uppladdningsbar, sköter pumpandet åt dig och har en tryckmätare, så du vet att du inte överbelastar hjulet. Den funkar till cykeldäck, men även bildäck, fotbollar, madrasser och så vidare. Ett julklappstips vi alla kan dra stor nytta av.

Jamie Oliver knivset

Känner du någon som behöver nya knivar? Den världskända brittiska kocken Jamie Oliver har skapat en kollektion med köksprodukter för hemmabruk. Han har själv handplockat alla produkter för att du ska kunna få hjälp i köket på ett smart, snyggt och effektivt sätt. Dessa knivar kan du nästan räkna med att de skär genom kött och grönsaker, som genom smör. Något för den som sköter matlagningen i hemmet, och gärna skryter om sina verktyg.

Vattenkokare i porslin

Visst ser vattenkokare generellt väldigt tråkiga ut. Inte den här! Vattenkokaren i porslin är handgjord och för tankarna till teets ursprungsland, Kina. Finns det mer vackra platser att se i ditt kök än antika Kina under kejsarens tid? Dessutom gör det tjocka porslinet processen att koka upp vatten betydligt mer tystlåten! Perfekt när du har bjudningar hemma.

Vad tycker du om våra julklappstips? Visst har vi gett dig en karta i din presentjakt!

Skriven av: Gästskribent

Kort Om GameElite

GameElites resa är lång. Allt startade i juli 1997 då Barnens Multimedia lanserades och år 2000 bytte sajten namn till RecLandet, en förkortning för RecensionsLandet. År 2005 bytte vi till vårt nuvarande namn, GameElite, och sajten fick en ny, uppfräschad design.

Vi ville med det profilera oss med vår huvudsakliga sysselsättning – spel. Designen från 2003 byttes inte förrän 2016 och hade vid det laget blivit rejält åldersstigen. Läs gärna mer om oss...

Tweets

Det 13 år gamla World of Warcraft får ännu en expansion. Har Blizzard lyckats förnya spelet? Viktor har svaret på d… https://t.co/6jGCb0kyrc
Fresh ‘N Rebels nya hörlurar Clam har snygg design och aktiv brusreducering. Hur är ljudkvaliteten och komforten?… https://t.co/K61y3S4HHY
Bamboo Slate från Wacom är ett smart anteckningsblock för dig som snabbt behöver överföra vanliga anteckningar till… https://t.co/FGHAIb3rEi