Sandberg USB 3.0 HUB 4 x Data + 4 x Charge

Av i i Recensioner, 3 Mer

Sandberg USB 3.0 HUB 4 x Data + 4 x Charge

Sandbergs hubb har fyra dataportar (USB 3.0) och fyra laddningsportar för mobiltelefoner med mera.

Sandberg USB 3.0 HUB 4 x Data + 4 x Charge har som namnet anger fyra portar för dataöverföring. De är alla USB 3.0. Dessutom har hubben fyra portar dedikerade för laddning av USB-laddningsbara prylar såsom mobiler, högtalare, surfplattor med mera.

USB-portarna sitter på en rad och under dessa finns strömbrytare, en för varje USB-port vilket gör att man kan sätta på eller stänga av strömmen individuellt för varje USB-port. Varje laddningsport levererar 2,4 A men det finns ingen Quick Charge-port. Den totala strömstyrkan för samtliga portar är 4 A.

Sandberg USB 3.0 HUB 4 x Data + 4 x Charge är en utmärkt USB-hubb för dig som behöver fler USB-portar och som dessutom är i behov av laddningsportar. USB-hubben är stadigt byggd i aluminium.

Det Bra

  • Både data- och laddningsportar
  • Stadigt byggd
  • Individuella strömbrytare

Det Dåliga

  • Totalt 4 A
  • Ingen Quick Charge-port
8

Skriven av: Mats Ernofsson

Kort Om GameElite

GameElites resa är lång. Allt startade i juli 1997 då Barnens Multimedia lanserades och år 2000 bytte sajten namn till RecLandet, en förkortning för RecensionsLandet. År 2005 bytte vi till vårt nuvarande namn, GameElite, och sajten fick en ny, uppfräschad design.

Vi ville med det profilera oss med vår huvudsakliga sysselsättning – spel. Designen från 2003 byttes inte förrän 2016 och hade vid det laget blivit rejält åldersstigen. Läs gärna mer om oss...