Zagg Tri-Fold Keyboard

Av i i Recensioner, 2 Mer

Zagg Tri-Fold Keyboard

Ihopvikt tar Zagg Tri-Fold Keyboard liten plats och är smidig att ta med sig. Passar både Android och iOS.

Att skriva mycket på en mobil eller surfplatta är inte lika smidigt som att använda ett tangentbord. Å andra sidan är ett tangentbord ganska stort och kan lätt uppfattas som otympligt om man ska ta med sig det. Lösningen är att vika tangentbordet så att det inte blir lika brett under transporten. Zagg har skapat ett sådant tangentbord.

Zagg Tri-Fold Keyboard viks, precis som namnet antyder, i tre delar. På de två första delarna finns tangentbordet medan det på den tredje delen finns en pekplatta. Bra eftersom den fungerar som en ersättare till att peka på skärmen.

Tangentbordet är lätt att ansluta till valfri surfplatta eller mobil oavsett om den använder Android eller iOS. Man startar parningen genom ett tryck på Fn-tangenten tillsammans med en av de två tangenterna märkta med Bluetooth-loggan. Sen är det bara att para tangentbordet med rätt enhet.

Layoutmässigt skiljer sig Zagg Tri-Fold Keyboard från andra tangentbord inte bara genom att det är vikbart utan därför att det finns ett mellanrum mellan höger och vänster halva av tangentbordet samt tt än större till pekplattan. Det gör att Zagg Tri-Fold Keyboard är ganska brett och det kändes lite ovant till en början att använda tangentbordet.

Förutom standardtangenterna finns en Fn-tangent med vilken man når fler funktioner. Det är bland annat multimediafunktioner som gör att man smidigt kan styra valfri mediaspelare.

Sammanfattningsvis är Zagg Tri-Fold Keyboard ett smidigt tangentbord som är lätt att ta med sig. Det är enkelt att använda. Nackdelen är att tangentbordet är brett när det är utvecklat.

Det Bra

  • Smidigt att ta med sig
  • Enkelt att använda
  • Multimediafunktioner
  • Pekplattan

Det Dåliga

  • Mellanrum mellan höger och vänster del av tangentbordet
  • Brett när det är utvecklat
7

Skriven av: Mats Ernofsson

Kort Om GameElite

GameElites resa är lång. Allt startade i juli 1997 då Barnens Multimedia lanserades och år 2000 bytte sajten namn till RecLandet, en förkortning för RecensionsLandet. År 2005 bytte vi till vårt nuvarande namn, GameElite, och sajten fick en ny, uppfräschad design.

Vi ville med det profilera oss med vår huvudsakliga sysselsättning – spel. Designen från 2003 byttes inte förrän 2016 och hade vid det laget blivit rejält åldersstigen. Läs gärna mer om oss...

Tweets

Det 13 år gamla World of Warcraft får ännu en expansion. Har Blizzard lyckats förnya spelet? Viktor har svaret på d… https://t.co/6jGCb0kyrc
Fresh ‘N Rebels nya hörlurar Clam har snygg design och aktiv brusreducering. Hur är ljudkvaliteten och komforten?… https://t.co/K61y3S4HHY
Bamboo Slate från Wacom är ett smart anteckningsblock för dig som snabbt behöver överföra vanliga anteckningar till… https://t.co/FGHAIb3rEi