Betta på FIFA – få en bonus

FIFA är ett av de spel i världen som har flest spelare online. Flera miljoner människor spelar spelet 2022 och industrin omsätter flera miljarder. I takt med att intresset för spelet har ökat har även bettingen ökat. Och numera kan man spela på större turneringar på många av spelsidorna som finns på nätet.

Bland de ligor och turneringar som det går att betta på hittar vi exempelvis eAllsvenskan. Sveriges liga med de bästa eFIFA-lagen i vår land. Här kämpar 14 elitklubbar om titeln som även ger 200 000 i prispengar. Det handlar om att hamna topp 4 i grundserien vilket ger en plats i slutspelet.

Ett annat vanligt bettingevent för eFIFA är FIFA eWorld Cup. Hit kan man kvalificera sig från eAllsvenskan och prispengarna är riktigt fina. Hittills har inget svenskt lag vunnit turneringen. Kanske är det dags i år?

När det handlar om betting på Esport finns det en del spelbolag som är bättre än andra. Spelbolag där utbudet är större och oddsen är högre. Bettingstugan är en sida på nätet som rankar och jämför spelbolag bland annat bäst spelbolag för Esport. Här kan man även finna bonusjämförelser på de olika spelbolagen. Att hämta en bonus när man startar ett nytt spelbolag är alltid något som man bör göra – bonuserbjudanden kan ge ditt konto en fin start!

Gillar man att titta på FIFA är betting något som kan höja upplevelsen av en match. När det handlar om FIFA till skillnad från vanlig fotboll är matcherna även bara beroende av en person, istället för elva. Och i lagen är det ofta 2-4 spelare. Detta kan göra det lite lättare att bedöma lagen och ställa styrkor och svagheter mot varandra. Men precis som med all betting handlar det om att läsa på mycket och titta på mycket matcher för att bli duktig. 

Något som många gör är att ta del av gamla matcher och turneringar där lagen spelat. Här kan man få bra uppfattning om hur bra lagen är. I slutändan kan det dock vara fingertoppskänslan som avgör och även dagsformen. Kanske är det därför som livebetting är så populärt. Här kan man följa matcherna en stund innan man väljer sida.

Lycka till med din betting på FIFA!

Kort Om GameElite

GameElites resa är lång. Allt startade i juli 1997 då Barnens Multimedia lanserades och år 2000 bytte sajten namn till RecLandet, en förkortning för RecensionsLandet. År 2005 bytte vi till vårt nuvarande namn, GameElite, och sajten fick en ny, uppfräschad design.

Vi ville med det profilera oss med vår huvudsakliga sysselsättning – spel. Designen från 2003 byttes inte förrän 2016 och hade vid det laget blivit rejält åldersstigen. Läs gärna mer om oss...

Tweets

Det 13 år gamla World of Warcraft får ännu en expansion. Har Blizzard lyckats förnya spelet? Viktor har svaret på d… https://t.co/6jGCb0kyrc
Fresh ‘N Rebels nya hörlurar Clam har snygg design och aktiv brusreducering. Hur är ljudkvaliteten och komforten?… https://t.co/K61y3S4HHY
Bamboo Slate från Wacom är ett smart anteckningsblock för dig som snabbt behöver överföra vanliga anteckningar till… https://t.co/FGHAIb3rEi