De bästa apparna i 2021

I vår ficka har vi en telefon, dator, musikspelare, kamera och så mycket mer. Med smarta telefoner har saker onekligen blivit smidigare. För att få ut så mycket som möjligt av din telefon gäller det att hitta de bästa apparna. Oavsett om det gäller spel, underhållning eller verktyg.

Apparna nedan kanske inte helt passar dina behov och det är helt okej. Det är dock värt att ge dem ett försök.

Texas Hold’em – KamaGames

Den mest populära formen av poker hittar du numer i mobilformat. Du kan tävla mot andra människor över hela globen och testa dina strategier. Appen är helt gratis att ladda ner och du kan tjäna gratis marker att spela med. Utöver poker kan du också prova på andra casinospel som till exempel Black Jack. Du kan hitta mer information om Pokersajter här.

Monument Valley – ustwo games

Om du har pengar över kan det vara värt att testa spelen Monument Valley och Monument Valley 2. Ett stilistiskt och vackert indiespel för mobila plattformar. Du leder en karaktär genom olika pussel som använder perspektiv för sina lösningar. Varje nivå är unik och du följer mysteriet till dess slut. Tyvärr går det inte att spela gratis, det krävs att du köper spelen.

 Reddit – reddit Inc.

Möt likasinnade, diskutera alla möjliga ämnen och le åt gulliga djurbilder. Reddit är en forumsajt med flera miljoner användare från hela världen. Du kan enkelt hitta grupper som du är intresserade av eller skapa en egen grupp. Om det finns en fråga du undrar över kan du alltid hitta en plats att ställa den.

Etsy – Etsy, Inc

Du är förmodligen väl bekant med sajter som Blocket och Tradera. Där kan du köpa och sälja saker second-hand, ofta till ett bra pris. Om du tycker om hantverk är det bättre att vända sig till Etsy. Det är en plattform där kreatörer kan sälja sina alster och du kan hitta unika föremål för ditt hem.

Streamingtjänster – alla

Att inte ha en streamingtjänst idag är ofta dyrare i längden än att ha åtminstone en. Det är underhållning direkt i fickan. Alla tjänster erbjuder lite olika utbud och överlappar ibland. Du kan hitta filmer och serier av riktigt hög kvalitet som bara finns på den plattformen. En del av dem har till och med vunnit priser.

Lång lista

Det finns en otrolig mängd med användbara och roliga appar att välja mellan. Här har du bara sett en liten bråkdel av alla alternativ. Vilka appar du vill ha eller behöver beror helt och hållet på din livsstil. Om du går ut och joggar finns det fitnessappar som hjälper med motivationen. Tycker du om att skriva kan det vara värt att investera i Microsoft Word för mobilen.

När det kommer till spel är listan ännu längre. Det kan vara svårt att vada genom spel som erbjuder en faktisk spelupplevelse och spel som kräver massa pengar eller reklam. Du har verktyg för alla möjliga olika situationer som kan uppstå. När det är svårt att välja har du i alla fall någonstans att börja nu.

Kort Om GameElite

GameElites resa är lång. Allt startade i juli 1997 då Barnens Multimedia lanserades och år 2000 bytte sajten namn till RecLandet, en förkortning för RecensionsLandet. År 2005 bytte vi till vårt nuvarande namn, GameElite, och sajten fick en ny, uppfräschad design.

Vi ville med det profilera oss med vår huvudsakliga sysselsättning – spel. Designen från 2003 byttes inte förrän 2016 och hade vid det laget blivit rejält åldersstigen. Läs gärna mer om oss...

Tweets

Det 13 år gamla World of Warcraft får ännu en expansion. Har Blizzard lyckats förnya spelet? Viktor har svaret på d… https://t.co/6jGCb0kyrc
Fresh ‘N Rebels nya hörlurar Clam har snygg design och aktiv brusreducering. Hur är ljudkvaliteten och komforten?… https://t.co/K61y3S4HHY
Bamboo Slate från Wacom är ett smart anteckningsblock för dig som snabbt behöver överföra vanliga anteckningar till… https://t.co/FGHAIb3rEi