E-sport betting blir allt större

Efter man ändrade lagen i Sverige och krävde att alla sajter skulle inneha en svensk spellicens om de ville erbjuda sina spel här, har mycket förändrats. Många oroade sig för att landet skulle förlora många av sina spelsajter. Så blev däremot inte fallet och många nya plattformar har tillkommit som erbjuder bättre utbud för odds och svenska bonusar. Detta är perfekt för dig som exempelvis vill börja med CS:GO betting. Tänk dock på att först jämföra kreditkort på nätet om du tänker göra insättningar och uttag på det sättet.

CS:GO och andra e-sporter har blivit enormt

CS:GO har blivit en stor del av marknaden och finns alltid hos de bästa e-sport bettingsidorna. Spelet har miljontals spelare och har väldigt många lag som tävlar i professionella ligor. Det här innebär också att antalet insatsmöjligheter är högre än hos många andra sorters spel.

Om du vill börja med CS:GO betting är det inte svårt att komma igång. Du behöver bara hitta ett lag eller en spelare som du känner kommer att ha en chans, antingen i kommande match eller en hel turnering, och sedan börja göra dina insatser. Svårare än så behöver det inte vara, även om en del andra alternativ för insatser också finns tillgängliga.

Allt fler alternativ i Sverige

Det finns knappast någon brist på sajter där du kan hitta odds här i landet. De bästa e-sport bettingsidorna är de som erbjuder bra odds, betalningsmetoder och som har ett stort utbud av spel. Har man exempelvis inte ens CS:GO under sin e-sportsektion är det troligtvis bäst att kolla vidare efter andra alternativ.

Många bettingsidor har väldigt bra utbud med goda insatsalternativ på matcherna. Det här ger dig mycket utrymme för att anpassa spelandet efter dig. Självklart finns det också mer än bara e-sport hos aktörerna, men det är en bra start för den som är intresserad.

Spela alltid på säkra sidor

Innan du börjar spela hos en sajt kan det vara bra att kolla över deras licens och kryptering. Det här är information du hittar längst ned på spelsajten och där kommer du bland annat kunna se om man har en svensk spellicens eller annan licens, exempelvis från Malta.

Om du inte spelar på en säker sida finns det alltid risker för dina pengar och själva upplevelsen. De bästa e-sport bettingsidorna har såklart hög säkerhet och erbjuder säkra betalningsmetoder. Det finns som sagt ingen brist på legitima sidor här i Sverige och du kommer snabbt att komma igång med ett bra alternativ.