Ecuador Gold theme slot

I nya Ecuador Gold, en temaslot från populära ELK Studios, är vi inbjudna att gå med huvudpersonen på en jakt efter rikedom. Han är en i sina bästa år, och han tar oss till tempel och skattkammare så magnifika att det skulle göra vem som helst avundsjuk.

Spelet släpptes den 19 februari och är inspirerat av legenden om Eldorado, och det är spelbart på alla typer av enheter. Ecuador Gold har 6 kolumner och 4096 vinstlinjer, vilket resulterar i hela 262.144 sätt att vinna. Det drar nytta av lavinmekanik som ger dig chansen att vinna upprepade gånger från ett enda snurr, samtidigt som du utökar vinstlinjerna. Du kommer också att stöta på Ghosting Wilds samt Super-, Mega- och Epic-symboler. Det finns också en gratis spins-funktion där expanderade vinstlinjer finns kvar under hela sessionen.

Spelet finns redan nu på Unibet, där man även kan välja att prova att spela gratis innan man satsar riktiga pengar. De har ett stort utbud av slots i många olika teman, men det finns även vanliga casinospel såsom Roulette och Blackjack, och man kan även betta på många olika sporter. Om du har spelat olika slots tidigare så kommer det här spelet säkert att påminna dig en aning om Bonanza. ELK Studios har uppenbarligen mobiliserat sina bästa designers, för det som förekommer i spelet är inget mindre än imponerande.

Vinstlinjer och symboler

Skattkammaren är omgiven av stenpelare som omfattas av forntida skulpterade motiv. Du kommer du att stöta på fyra sten-symboler med lågt värde i olika former tillsammans med 4 medelvärdes symboler representerade av krokodiler, fåglar, ormar och leoparder. I premiumgruppen ser du 3 gyllene ansikte. Symbolerna kan också visas som Super-, Mega- och Epic-symboler i storleken 2×2, 3×3 och 4×4. De stora symbolerna rensar bort mindre symboler när de faller nedåt. Den gyllene solen är ett wildcard och ersätter alla andra symboler, medan bonusen sprids.

Ecuador Gold är alltså en slot som utnyttjar lavinmekanik – vinnande symboler exploderar för att ge plats för nya symboler som släpps ovanifrån, vilket ger dig chansen att få på varandra följande vinster. Dessutom kommer nästa symbol att öka raden med 1, och därefter expandera vinstlinjerna i enlighet med följande:

4 rader: 4,096 sätt att vinna
5 rader: 15.625 sätt att vinna
6 rader: 46.656 sätt att vinna
7 rader: 117,649 sätt att vinna
8 rader: 262.144 sätt att vinna

Snygg och underhållande slot

Raderna återgår till standard när inga fler vinnande kombinationer visas. Bortsett från vanliga wildcards finns det också en Ghosting-symbol. Den kan bara visas i kolumn 3, 4, 5 och 6, flyttar sedan ett slumpmässigt antal steg och lämnar ett spår av wildcards i sin väg.

Ecuador Gold är utan tvekan en av Elk Studios bästa senaste insatser och ett kompetent tillägg till olika typer av slots av den här kategorin. Legenden om Eldorado är ett utmärkt tema, och visuellt ser det fantastiskt ut. Dessutom flödar spelet slätt och fritt från saker som kan irritera. Det finns gott om extra funktioner i basspelet för att hålla dig underhållen medan du väntar på att bonusen ska komma, och de kolossala symbolerna i kombination med de växande vinstlinjerna kan resultera i ganska anständiga vinster även utanför bonusen. Ecuador Gold kan ge vinster på upp till 2500 gånger din insats.

Kort Om GameElite

GameElites resa är lång. Allt startade i juli 1997 då Barnens Multimedia lanserades och år 2000 bytte sajten namn till RecLandet, en förkortning för RecensionsLandet. År 2005 bytte vi till vårt nuvarande namn, GameElite, och sajten fick en ny, uppfräschad design.

Vi ville med det profilera oss med vår huvudsakliga sysselsättning – spel. Designen från 2003 byttes inte förrän 2016 och hade vid det laget blivit rejält åldersstigen. Läs gärna mer om oss...

Tweets

Det 13 år gamla World of Warcraft får ännu en expansion. Har Blizzard lyckats förnya spelet? Viktor har svaret på d… https://t.co/6jGCb0kyrc
Fresh ‘N Rebels nya hörlurar Clam har snygg design och aktiv brusreducering. Hur är ljudkvaliteten och komforten?… https://t.co/K61y3S4HHY
Bamboo Slate från Wacom är ett smart anteckningsblock för dig som snabbt behöver överföra vanliga anteckningar till… https://t.co/FGHAIb3rEi