Hur kan man få CSGO skins?

Det finns många olika sätt att få skins för CSGO. Vilken metod man bör köra med beror mycket på ens tålamod, vilka alternativ som är tillgängliga för en och vad man själv föredrar. Nedan kan du läsa om alla olika sätt att skaffa dina egna skins, som du antingen kan sälja eller använda beroende på vad du själv känner för.

Köp skins

Det enklaste sättet att få exakt det skin du vill ha är såklart genom att köpa det. Du får då chansen att välja precis vad du vill ha och till det vapen du vill ha den till. För bästa priser så rekommenderar vi Skinwallet. Där hittar du alla skins du kan tänkas vilja köpa och det finns även goda möjligheter att sälja skins där. På så vis kan du bli av med dem som du redan har och kan använda pengarna till att köpa andra.

Sajten är enkel och fungerar via PayPal, vilket också är ett stort plus. Användarna har också gett den goda betyg vilket är en bra indikation på sajtens legitimitet. Att köpa skins är den bästa metoden om du vill kunna välja exakt vilket skin du får, och med sajter som Skinwallet får du också det bästa möjliga priset för det skin du vill köpa, vilket har gjort det till en otroligt populär metod bland spelarna.

Drops från matcher

Det enklaste sättet att få skins är genom drops. Dessa kommer efter du har avslutat en runda och du har då chansen att få olika sorter. Nackdelen här är att det endast är de två vanligaste graderna som du får här. Det finns visserligen möjlighet att få bättre, men det är otroligt ovanligt och ingenting man bör räkna med.

Det du däremot kan få i dessa drops är också lootlådor. Dessa kan du läsa mer om nedan då det är ett bra sätt att få bättre skins på. Du kan däremot alltså få vanliga skins direkt i rundan men du får då framförallt de två vanligare nivåerna och inte till exempel de högsta. Så om du har höga krav på dina skins är det här inte en rekommenderad metod.

Lootlådor

Som vi nämnde ovan kommer alla matcher med chansen att få lootlådor. Dessa är lådor av olika varianter som kommer med varierande grader av skins, allt från sämre vanliga sådana till väldigt sällsynta legendariska skins. Det här är en av de vanligaste metoderna att få de bästa skins som finns att få.

Haken, som du kanske redan vet, är att du behöver nycklar till dessa. Dessa köper du direkt från Valve och det går att göra direkt i spelet. Priset varierar en aning men de allra flesta kostar cirka 25 kronor. Nackdelen är såklart att du aldrig vet vilket skin du får, utan du kan bara se listan av olika skins som går att få. Slumpen är det som avgör det slutgiltiga resultatet, vilket är lite av en nackdel eftersom risken finns att du får dåliga skins trots att du lagt ut pengar på det.

Trade Up-kontrakt

Det du också kan göra är att använda Trade Up. Det här är en funktion i spelet som låter dig ta 12 skins av en och samma grad, och byta ut dessa till 1 i den nästa grad. Det här är ett bra sätt att få sällsynta skins men det kommer också med nackdelen att du aldrig vet i förhand vad du får. Det finns en hög risk med det här, men det kan också leda till riktigt bra belöningar.

Kort Om GameElite

GameElites resa är lång. Allt startade i juli 1997 då Barnens Multimedia lanserades och år 2000 bytte sajten namn till RecLandet, en förkortning för RecensionsLandet. År 2005 bytte vi till vårt nuvarande namn, GameElite, och sajten fick en ny, uppfräschad design.

Vi ville med det profilera oss med vår huvudsakliga sysselsättning – spel. Designen från 2003 byttes inte förrän 2016 och hade vid det laget blivit rejält åldersstigen. Läs gärna mer om oss...

Tweets

Det 13 år gamla World of Warcraft får ännu en expansion. Har Blizzard lyckats förnya spelet? Viktor har svaret på d… https://t.co/6jGCb0kyrc
Fresh ‘N Rebels nya hörlurar Clam har snygg design och aktiv brusreducering. Hur är ljudkvaliteten och komforten?… https://t.co/K61y3S4HHY
Bamboo Slate från Wacom är ett smart anteckningsblock för dig som snabbt behöver överföra vanliga anteckningar till… https://t.co/FGHAIb3rEi