Kaffe med smak – nu även hemma

Många njuter av olika sorters kaffedrycker när de är på café eller köper med sig en take away-kopp på stan. Viljan att testa nya saker kan då vara stor. Men när de sedan brygger kaffe hemma, blir det ofta samma vanliga kopp som de vanligtvis gör. Dock är möjligheterna till riktigt gott kaffe stora även hemma.

Att gå på café är härligt. Det finns ofta ett stort utbud av mat, fika och även av kaffe. De flesta väljer något lite lyxigare när de befinner sig i den miljön. Att beställa en slät kopp kaffe skulle inte falla de flesta in. Sen kommer man hem. Är i en bekant miljö. Den släta koppen är tillbaka.

Hur kommer detta sig? Det är med största sannolikhet knutet till hur det var förr. För bara 20 år sedan var möjligheten att göra något annat än vanligt filterkaffe hemma på sin elektriska kaffekokare väldigt små. Det fanns snabbkaffe i olika varianter och smaker. Men den där cafe au laiten de gjorde reklam för på TV blev inte särskilt bra när det väl var dags.

Sen är det nog knutet till hur vi är som folk. Att man lyxar till det när man är med goda vänner, men när man är ensam hemma eller med familjen så duger en svart kopp kaffe. Att saker bara ska duga är ett tankesätt som tur är håller på att förändras.

Det finns ingen anledning att inte hålla en hög standard oftare. Med en kapselmaskin från Senseo så gör du ditt för att höja din kaffeupplevelse. Genom att välja kapslar framför att köpa kaffe du doserar själv väljer du också att ta del av fler möjligheter än tidigare.

Flera olika sorters kaffe

Det finns en hel serie med kaffe med smak från Senseo. Att få en latte eller cappuccino hemma är helt plötsligt möjligt. Något som tidigare mest var en tanke man lekte med. Dessutom finns det andra varianter i utbudet, exempelvis varm choklad.

Dessa kapslar används lika enkelt som de kapslar man vanligtvis använder till sin kaffemaskin. Det tar heller inte längre tid att brygga dem, så det går lika bra att göra en stressig vardagsmorgon som när man har mer tid på helgen.

En kapselmaskin tar ungefär lika stor plats som en ordinär kaffekokare och smälter bra in i de flesta köksstilar. De är gjorda för att använda de kapslar och det kaffe som Senseo har i sitt utbud. Med andra ord är de perfekt kalibrerade för att brygga just det kaffet, på just det sättet. Något vanliga kaffekokare knappast kan skryta med.

Med en kapselmaskin kan du med gott samvete göra dig av med din gamla kaffekokare, ta steget mot en vassare kaffeupplevelse.

Kort Om GameElite

GameElites resa är lång. Allt startade i juli 1997 då Barnens Multimedia lanserades och år 2000 bytte sajten namn till RecLandet, en förkortning för RecensionsLandet. År 2005 bytte vi till vårt nuvarande namn, GameElite, och sajten fick en ny, uppfräschad design.

Vi ville med det profilera oss med vår huvudsakliga sysselsättning – spel. Designen från 2003 byttes inte förrän 2016 och hade vid det laget blivit rejält åldersstigen. Läs gärna mer om oss...

Tweets

Det 13 år gamla World of Warcraft får ännu en expansion. Har Blizzard lyckats förnya spelet? Viktor har svaret på d… https://t.co/6jGCb0kyrc
Fresh ‘N Rebels nya hörlurar Clam har snygg design och aktiv brusreducering. Hur är ljudkvaliteten och komforten?… https://t.co/K61y3S4HHY
Bamboo Slate från Wacom är ett smart anteckningsblock för dig som snabbt behöver överföra vanliga anteckningar till… https://t.co/FGHAIb3rEi