Saker som lyxar till din gamingsession

Har du en grym dator har du egentligen allt du behöver för en bra gamingsession. Men vill du göra det bekvämt för dig och lyxa till din spelupplevelse litegrann finns det såklart mycket du kan lägga pengarna på. Här är några förslag på hur du kan göra din gamingsession ännu bättre.

Investera i en skön gaming-stol

Ska du spendera timmar framför din dator måste du se till att du sitter bekvämt. En investering i en riktigt skön stol är något du aldrig kommer ångra. Du slipper nackbesvär och stela höfter, och i slutändan kan du spela mer. Det finns många schyssta stolar att välja bland och som med allt annat är det bara din plånbok som sätter gränser. Här är tre bra stolar i olika prisklasser.

En stol för dig som vill lägga pengarna på annat

Vill du inte lägga särskilt mycket pengar på en stol är OFM:s ESS-3086 ett bra val. På OFM:s sajt ligger priset på runt 2 300 kronor, men handlar du stolen på Amazon kan du få den för under en tusenlapp. Det blir mycket pengar över till annat du behöver.

Sitt bekvämt när du spelar onlineLätta på plånboken och sitt bekvämt

Har du lite mer pengar att röra dig med ska du kolla in Thunder X3 Aerocool Pro TGC15. Detta är ett schysst alternativ för dig som helst lägger pengarna på en ny monitor eller ett grymt grafikkort, men samtidigt värdesätter en skön gaming-stol. Stolen påminner om sätet i en racerbil och köper du stolen på Amazon får du den för strax under 2 000 kronor.

Lyxa till det med en direktörsstol

Vill du lyxa till det ska du kika på Noblechairs Epic Real Leather. Nu snackar vi om en direktörsstol med alla bekvämligheter en gamer, eller en direktör för den delen, behöver. Den här stolen passar in på vilket kontor som helst och har du 4 000 kronor att lägga på en stol kan den här lyxiga läderstolen bli din.

Läderstol från Noblechairs

Skaffa rätt mus

Har du lagt tusentals kronor på en grym dator är det klart att du ska ha en bra mus.

Steel Series Rival 600 är en utmärkt mus som utklassar många andra möss i samma priskategori. Priset ligger på runt 900 kronor och musen väger 96 gram vilket är ganska standard. Gillar du mer tyngd kan du dessutom lägga till vikter och få den här musen att väga upp till 128 gram. I paketet medföljer 32 gram i vikter a fyra gram styck så du kan anpassa musen och få rätt känsla.

Mus som används vid dataspel

Sist men inte minst har Rival 600 ett par funktioner som verkligen sätter pricken över i:et. Till att börja med har musen en 32-bits ARM-processor som låter dig konfigurera ljus-och knappinställningar samtidigt som den garanterar låg latency. Men det som kanske sticker ut mest är Rival 600:s fantastiska Lift Off-sensor som gör att muspekaren inte flyttar sig när du lyfter musen från musplattan.

Ha dryck nära till hands

Gillar du det där lilla extra? I så fall kan du lyxa till det med ett USB-kylskåp. På så vis har du alltid din Dr.Pepper, Redbull eller Cola nära till hands. Detta är knappast en nödvändig investering utan snarare en kul grej om du har en extra slant över och vill spexa till det litegrann.

Ett USB-kylskåp

Dessutom är USB-kylskåp inte dyra. De kommer såklart i olika storlekar och kvalitet men vill du bara ha plats till två läskburkar behöver du inte lägga ut mer än 200 kronor. Luta dig tillbaka i direktörsstolen och låt spelet börja!