Speltips

Spel i alla dess former blir en allt större del utav vår vardag och idag kan du spela på allt ifrån helgens stormatcher I Premier League till kvällens stora CS-turnering. Utbudet är enormt och det är svårt att veta vart man hittar de bästa spelen med de bästa oddsen. Vilka sporter är mest lönt att spela på om man vill vinna i längden? Vilka bolag erbjuder de bästa förutsättningarna för dig som spelare?

Efter att ha läst denna artikel hoppas vi att du kan ha svar på en del utav alla dina funderingar kring betting! Vill du läsa mer och veta vilka bettingsidor som är bäst och få en mängd information, såsom info om bonusar, så är Bettingsidor.se väl värt ett besök. Du kan lära dig mycket om de bästa svensk betting samt även om exklusiva bonusar.

Vilka sporter erbjuder bäst spel?

Vilken sport som är mest lönsam att spela på beror såklart helt på hur mycket kunskap du har om de olika sporterna. Är du sylvass på e-sport så har du ett övertag där, är du istället en expert på fotboll så är det mest troligt där du ska lägga fokus.

Fotboll

Sporten som lockar överlägset flest spelare. Vartenda litet spelbolag erbjuder spel på fotboll och inte är det konstigt med tanke på vilka summor som omsätts årligen. Det svåra med att spela på fotboll är att hitta de bra oddsen. I takt med att intresset ökar så minskar också chansen att hitta spelen med värde i.

E-sportbetting

Till skillnad från fotboll som redan är en jätte på spelmarknaden så är e-sport något som vuxit fram alltmer under de senaste åren. Prognoserna visar att e-sport går en stor framtid till mötes när det kommer till betting. Idag är det främst yngre människor som ägnar sig åt spel på e-sport men i takt med att intresset ökar så blir vi också allt fler som spelar.

Tennis

Tennis är en mycket uppskattad sport i betting-sammanhang då tempot och händelseförloppet är så högt. Att spela live på tennis är något som de flesta uppskattar då man kan hitta riktiga bjudodds om man är ute i rätt tid. Med relativt lite förkunskap så kan vem som helst bli en mästare på livebetting när det kommer till tennis. En fördel med sporten är att den pågår under hela året, med andra ord inga ångestladdade uppehåll under sommaren eller vintern.

Hockey

En annan stor pjäs när det kommer till sportsbetting är såklart ishockey. Ligor som NHL, SHL och KHL lockar varje vecka tusentals spelare att spela på odds, både live och pre-game. Ishockey är likt tennis en sport som gör sig otroligt bra för liveodds tack vare det höga tempot och svängiga matchbilder.