Större konkurrens om platsen som bästa esport bettingsida

Efter man ändrade lagen i Sverige och krävde att alla sajter skulle inneha en svensk spellicens om de ville erbjuda sina spel här, har mycket förändrats. Många oroade sig för att landet skulle förlora många av sina spelsajter. Så blev däremot inte fallet och många nya plattformar har tillkommit som erbjuder bättre utbud för odds. Detta är perfekt för dig som exempelvis vill börja med CSGO bett och vill lära dig mer om hur allt fungerar.

CSGO har blivit enormt

CSGO har blivit en stor del av marknaden och finns alltid hos den bästa esport bettingsidan. Spelet har miljontals spelare och har väldigt många lag som tävlar i professionella ligor. Det här innebär också att antalet insatsmöjligheter är högre än hos många andra sorters spel.

Om du vill börja med CSGO betting är det inte svårt att komma igång. Du behöver bara hitta ett lag eller en spelare som du känner kommer att ha en chans, antingen i kommande match eller en hel turnering, och sedan börja göra dina insatser. Svårare än så behöver det inte vara, även om en del andra alternativ för insatser också finns tillgängliga.

Allt fler alternativ i Sverige

Det finns knappast någon brist på sajter där du kan hitta odds här i landet. Den bästa esport bettingsidan är den som erbjuder bra odds, betalningsmetoder och som har ett stort utbud av spel. Har man exempelvis inte ens csgo under sin esportsektion är det troligtvis bäst att kolla vidare efter andra alternativ.

Sajter som Betsson och Bethard har båda väldigt bra utbud med goda insatsalternativ på matcherna. Det här ger dig mycket utrymme för att anpassa spelandet efter dig. Självklart finns det också mer än bara esport hos aktörerna, men det är en bra start för den som är intresserad.

Spela alltid på säkra sidor

Innan du börjar spela hos en sajt kan det vara bra att kolla över deras licens och kryptering. Det här är information du hittar längst ned på spelsajten och där kommer du bland annat kunna se om man har en svensk spellicens.

Om du inte spelar på en säker sida finns det alltid risker för dina pengar och själva upplevelsen. Den bästa esport bettingsidan har såklart hög säkerhet och erbjuder säkra betalningsmetoder. Det finns som sagt ingen brist på legitima sidor här i Sverige och du kommer snabbt att komma igång med ett bra alternativ.

Kort Om GameElite

GameElites resa är lång. Allt startade i juli 1997 då Barnens Multimedia lanserades och år 2000 bytte sajten namn till RecLandet, en förkortning för RecensionsLandet. År 2005 bytte vi till vårt nuvarande namn, GameElite, och sajten fick en ny, uppfräschad design.

Vi ville med det profilera oss med vår huvudsakliga sysselsättning – spel. Designen från 2003 byttes inte förrän 2016 och hade vid det laget blivit rejält åldersstigen. Läs gärna mer om oss...

Tweets

Det 13 år gamla World of Warcraft får ännu en expansion. Har Blizzard lyckats förnya spelet? Viktor har svaret på d… https://t.co/6jGCb0kyrc
Fresh ‘N Rebels nya hörlurar Clam har snygg design och aktiv brusreducering. Hur är ljudkvaliteten och komforten?… https://t.co/K61y3S4HHY
Bamboo Slate från Wacom är ett smart anteckningsblock för dig som snabbt behöver överföra vanliga anteckningar till… https://t.co/FGHAIb3rEi