Tråkigt I Karantän? Spela Spel!

Pandemitiden kan vara hårt för många, och de flesta har väldigt mycket tid över och blir då lätt uttråkade. Ett tips i dessa tider är spel! Ja du hörde rätt, det finns äntligen en anledning för att låsa in sig på rummet och spela spel tills morgonsolen dyker upp utanför fönstret. Oavsett om det är på datorn eller tv-spel så finns det något för alla. Det dyker konstant upp nya spel på marknaden och det kan vara svårt att hålla koll på alla, det vill säga, om man inte har sitt favoritspel sen innan.

Dator- och videospel har blivit en av de mest populära formerna av medier under de senaste decennierna, med spelkonsoler som har blivit en nödvändig del av hushållet. En av de faktorer som påverkat dess snabba tillväxt har helt enkelt varit uppkomsten av internet. Inte bara tack vare att man kan spela online, men också för att gamers kan träffas på en plattform och spela ihop eller dela med sig av sina kunskaper och erfarenheter av ett visst spel. På Gameelite kan man hitta en variation av spel, med recensioner, bilder, videos och guider tills man hittar något man tycker ser kul ut.

Hitta ett spel du gillar och hoppa in i fantasivärlden. Gillar du skräckspel eller action kan det senaste Resident Evil-spelet vara ett bra spel till Playstation 4. Det är ett skräcköverlevnadsspel (engelska survival horror) och går ut på att följa med huvudkaraktärernas resa när de försöker överleva en zombieapokalyps samtidigt som de jagas av den intelligenta Nemesis.

Är du en spelnörd sedan tidigare vet du att det kan bli dyrt i längden om man hela tiden vill ha det senaste på marknaden, och då kan det rekommenderas att du med en normal inkomst investerar i aktier. Aktier och andra värdeökningar har svajat totalt på grund av Coronavirus-pandemin, men det är ett faktum sedan länge att vi genom tiden kommer att genomgå kriser och nationella katastrofer. Du kan fortfarande hålla igång dina aktier om du är noggrann och håller fokus med marknaden. Ett populärt tillgångsslag de senaste åren är utdelningsaktier, och Finanso.se hjälper dig med att hitta de bästa aktierna med hög avkastning. Det har visats att många sparare just nu letar krisfynd bland vinstlyftare.

Så sammanfattningsvis finns det ingen anledning för att du inte skulle spendera din tid nu när det ändå finns så mycket av det på att spela spel!

Kort Om GameElite

GameElites resa är lång. Allt startade i juli 1997 då Barnens Multimedia lanserades och år 2000 bytte sajten namn till RecLandet, en förkortning för RecensionsLandet. År 2005 bytte vi till vårt nuvarande namn, GameElite, och sajten fick en ny, uppfräschad design.

Vi ville med det profilera oss med vår huvudsakliga sysselsättning – spel. Designen från 2003 byttes inte förrän 2016 och hade vid det laget blivit rejält åldersstigen. Läs gärna mer om oss...

Tweets

Det 13 år gamla World of Warcraft får ännu en expansion. Har Blizzard lyckats förnya spelet? Viktor har svaret på d… https://t.co/6jGCb0kyrc
Fresh ‘N Rebels nya hörlurar Clam har snygg design och aktiv brusreducering. Hur är ljudkvaliteten och komforten?… https://t.co/K61y3S4HHY
Bamboo Slate från Wacom är ett smart anteckningsblock för dig som snabbt behöver överföra vanliga anteckningar till… https://t.co/FGHAIb3rEi