Varför Nintendo Switch blir ditt livs bästa köp: Låna pengar för att finansiera din nya hobby

Nintendo Switch är den perfekta tidsfördriften nu såhär i Corona-tider! Oavsett vilken spelgenre du föredrar, har Nintendos hybridkonsol fantastiska spel för alla. Läs mer om de bästa Nintendo Switch spelen 2020 och hur du ska lyckas ha råd med alla.

Först och främst: Vad är Nintendo Switch?

Okej, så Nintendo Switch är en spelkonsol utvecklad av Nintendo och släpptes i Sverige 2017. Den har sedan dess blivit en av de mest älskade spelkonsolerna. Grejen med Nintendo Switch är att det är en hybridkonsol som du kan koppla till din TV och spela på en storskärm, eller hålla den direkt i din hand och spela på den där.

De är relativt billiga jämfört med Playstation 4 eller Xbox One X. Nintendo Switch är den enda konsolen där du kan spela Nintendos alla bästa spel, inklusive nya och de bästa, klassiska, gamla spelen.

Men ju fler spel det finns att tillgå, desto fler spel vill vi ha! Det kan bli dyrt i längden, och då kan det krävas att man har lite extra pengar i banken. Om du ska finansiera några spel eller själva Switch konsolen kan du därför ta hjälp av ett litet lån utan för många kreditprövningar. På Loanscouter.com kan du läsa mer om detta.

Konsolen på plats – vilka spel ska du köpa?

När du införskaffat dig din Nintendo Switch finns det en variation av roliga spel att välja mellan:

Just nu är hela världen besatt av Animal Crossing: New Horizons. Animal Crossing möjliggör det för dig som spelare att fly till en övergiven ö och skapa ditt eget paradis samtidigt som du utforskar den. Med massor av varelser att samla och nya butiker att finansiera så finns det alltid något att göra i New Horizons. Detta gör det nästan omöjligt att lägga ifrån sig konsolen. Ett spel som verkligen kan behövas i dessa tider, när du sitter hemma och är uttråkad.

Ett annat spel som är på kritan just nu är The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Detta spel förblir ett av världens bästa Nintendo Switch någonsin. Det har en otroligt expansiv räckvidd och erbjuder spelarna en enorm spelfrihet. Du friges i en underbar, öppen värld där du kan slåss med varelser, lösa pussel och göra helt vanliga, vardagsuppgifter. Är du ett fan av Zelda-spelen sedan tidigare, är detta spel ett måste!

Den tredje rekommendationen är Pokémon Sword and Shield. Här kan du utforska Galar-regionen där du slåss mot andra spelare. Ett beroendeframkallande spel som ger en verklig utmaning för rutinerade pokémontränare.

Varför och hur du ska köpa Nintendo Switch och dess tillhörande spel

Om du vill komma igång med konsolspel men inte har en massiv budget, är Switch något för dig. De är som tidigare nämnt betydligt billigare än PS4 eller Xbox One. Nu är en god tid om något för att köpa konsolen. Med mängden nya spel, gamla klassiker och kommande titlar på plattformen är 2020 verkligen året då du ska göra ditt köp.
Men det krävs fortfarande att du har tillräckligt med pengar för att ha råd med konsolen och dess mest rekommenderade spel. Se över din nuvarande ekonomi och överväg om inte detta köp kan ses som en investering. Spel kan lindra stress och ångest som många lider av i tider som dessa, och kan vara ett sätt att fly från verkligheten en stund. Med hjälp av ett litet lån kan du snabbt få ett tillskott i din ekonomi för att göra köpet. Så länge du lånar ansvarsfullt och överväger konsekvenserna, så kan det vara en smart åtgärd.

Kort Om GameElite

GameElites resa är lång. Allt startade i juli 1997 då Barnens Multimedia lanserades och år 2000 bytte sajten namn till RecLandet, en förkortning för RecensionsLandet. År 2005 bytte vi till vårt nuvarande namn, GameElite, och sajten fick en ny, uppfräschad design.

Vi ville med det profilera oss med vår huvudsakliga sysselsättning – spel. Designen från 2003 byttes inte förrän 2016 och hade vid det laget blivit rejält åldersstigen. Läs gärna mer om oss...

Tweets

Det 13 år gamla World of Warcraft får ännu en expansion. Har Blizzard lyckats förnya spelet? Viktor har svaret på d… https://t.co/6jGCb0kyrc
Fresh ‘N Rebels nya hörlurar Clam har snygg design och aktiv brusreducering. Hur är ljudkvaliteten och komforten?… https://t.co/K61y3S4HHY
Bamboo Slate från Wacom är ett smart anteckningsblock för dig som snabbt behöver överföra vanliga anteckningar till… https://t.co/FGHAIb3rEi