gameelite-stroke-inside-no-padding

Det här är GameElite…

Vi är en oberoende spelsida som testar spel för dator, handburna spelmaskiner, mobiler, surfplattor och stationära konsoler. Givetvis testar vi inte enbart spel utan även spelrelaterad hårdvara till såväl dator- som tv-spel. Dessutom testar vi även, om än i begränsad omfattning, olika produkter, och ibland även datorprogram, som är intressanta i hemmet.

Varken speltillverkare, leverantörer eller försäljare har något inflytande på innehållet i recensionerna utan GameElite är en helt oberoende tjänst. Därför kan du givetvis lita på våra recensioner.

Att bara läsa en recension över ett spel kan ge en missvisande bild av spelet. Alla skribenter har sin egen åsikt och ibland går åsikterna isär mellan olika recensenter. För att du ska kunna ta del av så många recensioner som möjligt länkas recensioner från andra sidor.

Nyfiken på vad som hänt under åren? Allt startade i juli 1997 då Barnens Multimedia lanserades. Under några år hette vi RecLandet.nu innan vi i februari 2005 bytte vi till vårt nuvarande namn, GameElite. Vi ville med det profilera oss med vår huvudsakliga sysselsättning – spel. GameElite fick sin nuvarande design i november 2016. Detta var en mycket kortfattad historiebeskrivning. På vår historiksida kan du läsa mycket mer om vad som hänt under åren och dessutom se hur vår sida bytt design under dessa år.

Bakom GameElite står Mats Ernofsson. För programmering och design står Sannie Jönsson. Till vår hjälp har jag flera duktiga redaktörer och skribenter runt om i vårt avlånga rike.

Välj Kontakt om du vill komma i kontakt med oss på GameElite.

 

Möt dom som gör GameElite möjligt!

Patrick Henkelmann

Läs mer

Gustaf Palmqvist

Läs mer

Linda Andersson

Läs mer

Henrik Starefors

Läs mer

Linda Ernofsson

Läs mer

Mats Ernofsson

Läs mer

Sannie Jönsson

Läs mer

Roger Nilsson

Läs mer

Toni Thörnqvist

Läs mer

Linda Brorson

Läs mer

Håkan Hägglund

Läs mer

Viktor Larsson

Läs mer

Stefan Stanisic

Läs mer

Linnéa Ernofsson

Läs mer

Ola Lundin

Läs mer

Steve Gilman

Läs mer