Creative BT-W3 Bluetooth 5.0 Audio Transmitter

Av i i Recensioner, 5 Mer

Creative BT-W3 Bluetooth 5.0 Audio Transmitter

Nintendo Switch och Playstation 4 har inget inbyggt stöd för Bluetooth-hörlurar. Creative BT-W3 fixar det på ett enkelt sätt.

Creative BT-W3 är en Bluetooth ljudsändare. Det innebär att man kan sända ljud trådlöst från en PS4, dator eller Nintendo Switch till ett par trådlösa hörlurar och på så sätt slippa jobbiga sladdar. BT-W3 fungerar dock inte på Xbox One.

BT-W3 består av en sändare med USB-C kontakt, en USB-C till USB-A adapter samt en mikrofon för standard 3,5 mm audiouttag. Själva sändaren ansluts till datorns USB-kontakt medan mikrofonen ansluts i mikrofonuttaget.

Ljudsändaren har stöd för några kodec – aptX Low Latency (aptX LL), aptX HD, aptX och SBC. Man skiftar mellan dessa genom en knapp på sändarens framsida. Om du inte vet vilket kodec som dina hörlurar stödjer så är det bara att prova sig fram.

Creative BT-W3 är en bra ljudsändare för att göra din spelmaskin trådlös. Den är lätt att använda och håller bra ljudkvalitet.

Det Bra

  • Enkel att använda
  • Gör spelmaskinen trådlös
  • Kan välja mellan de vanligaste kodec

Det Dåliga

  • Passar inte Xbox One
7

Skriven av: Mats Ernofsson

Kort Om GameElite

GameElites resa är lång. Allt startade i juli 1997 då Barnens Multimedia lanserades och år 2000 bytte sajten namn till RecLandet, en förkortning för RecensionsLandet. År 2005 bytte vi till vårt nuvarande namn, GameElite, och sajten fick en ny, uppfräschad design.

Vi ville med det profilera oss med vår huvudsakliga sysselsättning – spel. Designen från 2003 byttes inte förrän 2016 och hade vid det laget blivit rejält åldersstigen. Läs gärna mer om oss...

Tweets

Det 13 år gamla World of Warcraft får ännu en expansion. Har Blizzard lyckats förnya spelet? Viktor har svaret på d… https://t.co/6jGCb0kyrc
Fresh ‘N Rebels nya hörlurar Clam har snygg design och aktiv brusreducering. Hur är ljudkvaliteten och komforten?… https://t.co/K61y3S4HHY
Bamboo Slate från Wacom är ett smart anteckningsblock för dig som snabbt behöver överföra vanliga anteckningar till… https://t.co/FGHAIb3rEi