Ring Indoor Cam

Av i i Recensioner, 3 Mer

Ring Indoor Cam

Ring lanserar en liten och billig övervakningskamera för inomhusbruk.

Ring Indoor Cam är, som namnet anger, enbart avsedd för inomhusbruk. Bland annat gör det att priset kan hållas nere och vara riktigt överkomligt. Man ska dock lägga till ett abonnemang i kalkylen över kamerans kostnad. De 30 första dagarna är gratis. Därefter kostar det ungefär 30 kr i månaden för en produkt eller 100 kr i månaden för obegränsat antal Ring-produkter för att lagra filmer och snapshots i molnet.

Det är mycket enkelt att installera Ring Indoor Cam. Man laddar ner Rings app, ansluter kameran till ett vägguttag och avläser kamerans QR-kod. Därefter ansluter man kameran till wi-fi (ethernet saknas). Det finns en hel del möjligheter att skräddarsy kamerans funktioner. Man kan ställa in videoinställningar, zoner där kameran upptäcker rörelse, notiser och alarm samt känslighet för rörelsedetektion. Allt är enkelt att handha.

Ring Indoor Cam är en liten kamera. Kameran klarar 1080p med en okej, men absolut inte perfekt bildkvalitet. Bildvinkeln är 140° diagonalt och 115° horisontellt. Utseendemässigt finns inte mycket att orda. Den är ganska diskret i designen. Kameran kan monteras antingen stående eller med väggfäste.

Ring Indoor Cam styrs från Ring-appen i mobilen. Dessutom kan systemet röststyras med Amazon Alexa, Google Assistent och Apple Homekit.

Ring Indoor Cam är en liten kamera till ett vettigt pris. Det gör den till ett bra val för dig som har Rings säkerhetssystem.

ANNONS

Det Bra

  • Liten
  • Billig
  • Lätt att handha

Det Dåliga

  • Inte perfekt bildkvalitet
7

Skriven av: Mats Ernofsson

Kort Om GameElite

GameElites resa är lång. Allt startade i juli 1997 då Barnens Multimedia lanserades och år 2000 bytte sajten namn till RecLandet, en förkortning för RecensionsLandet. År 2005 bytte vi till vårt nuvarande namn, GameElite, och sajten fick en ny, uppfräschad design.

Vi ville med det profilera oss med vår huvudsakliga sysselsättning – spel. Designen från 2003 byttes inte förrän 2016 och hade vid det laget blivit rejält åldersstigen. Läs gärna mer om oss...

Tweets

Det 13 år gamla World of Warcraft får ännu en expansion. Har Blizzard lyckats förnya spelet? Viktor har svaret på d… https://t.co/6jGCb0kyrc
Fresh ‘N Rebels nya hörlurar Clam har snygg design och aktiv brusreducering. Hur är ljudkvaliteten och komforten?… https://t.co/K61y3S4HHY
Bamboo Slate från Wacom är ett smart anteckningsblock för dig som snabbt behöver överföra vanliga anteckningar till… https://t.co/FGHAIb3rEi