Ring Video Doorbell 3

Av i i Recensioner, 3 Mer

Ring Video Doorbell 3

Vill du veta vem som ringer på dörren hemma? Detta fast du är på semester? Med Ring Video Doorbell 3 får du full kontroll.

Video Doorbell 3 är en videobaserad ringklocka som ersätter den gamla hederliga ringklockan som många har i hemmet.

Video Doorbell 3 registrerar och spelar in besökare som ringer på klockan. Bilden är klar och tydlig. Det ringer på utsidan av hemmet och i mobilen men inte inomhus. För det krävs en speciell enhet kallad Chime. Den fungerar bra med en tydlig signal som hörs bra. Tyvärr går det inte att ändra ringsignal på vare sig Chime eller Video Doorbell 3.

Även andra rörelser framför kameran registreras. Här går det att ställa in om man bara vill att enbart människor ska spelas in eller om alla rörelser ska registreras. Det går också att ställa in om man vill höra en signal i mobilen när en rörelse upptäcks.

Givetvis kan det finnas mycket som stör och ger falska signaler. Exempelvis kan förbipasserande bilar felaktigt registreras som rörelser. Det går dock att ställa in känsligheten så att rörelser på ett visst avstånd inte registreras. Det går även att stänga av vissa sektorer helt och hållet.

Installationen var enkel. Det var bara att följa anvisningarna i mobilen och ladda batteriet innan ringklockan monterades utanför dörren. Man kan även använda en strömkabel för att slippa ladda batteriet då och då. Det medföljer två fästen. En som riktar kameran rakt framåt och en som vinklar den mot besökaren.

Inspelningar lagras i molnet. Det kräver en prenumeration. Då kan man när som helst kan gå tillbaka och se på de inspelningar som gjorts. Vill du inte prenumerera på Rings molntjänst fungerar Video Doorbell 3 som vanligt men det sker inga inspelningar. Protect Basic Plan kostar 3 €/månad eller 30 €/år för en enhet. Plus-planen kostar 10 €/månad eller 100 €/år och täcker alla ringklockor och kameror från Ring.

Ring Video Doorbell 3 är en bra ringklocka där man klart och tydligt ser vem som står utanför dörren. Lite svagt att man inte kan ändra ringsignal.

Det Bra

  • Tydlig bild
  • Lagras i molnet
  • Går att justera känslighet

Det Dåliga

  • Det går inte att ändra ringsignal
  • Ganska dyr prenumeration
7

Skriven av: Mats Ernofsson

Kort Om GameElite

GameElites resa är lång. Allt startade i juli 1997 då Barnens Multimedia lanserades och år 2000 bytte sajten namn till RecLandet, en förkortning för RecensionsLandet. År 2005 bytte vi till vårt nuvarande namn, GameElite, och sajten fick en ny, uppfräschad design.

Vi ville med det profilera oss med vår huvudsakliga sysselsättning – spel. Designen från 2003 byttes inte förrän 2016 och hade vid det laget blivit rejält åldersstigen. Läs gärna mer om oss...

Tweets

Det 13 år gamla World of Warcraft får ännu en expansion. Har Blizzard lyckats förnya spelet? Viktor har svaret på d… https://t.co/6jGCb0kyrc
Fresh ‘N Rebels nya hörlurar Clam har snygg design och aktiv brusreducering. Hur är ljudkvaliteten och komforten?… https://t.co/K61y3S4HHY
Bamboo Slate från Wacom är ett smart anteckningsblock för dig som snabbt behöver överföra vanliga anteckningar till… https://t.co/FGHAIb3rEi