Ring Video Doorbell Wired

Av i i Recensioner, 2 Mer

Ring Video Doorbell Wired

Rings nya ringklocka är billig, har bra bild men är inte trådlös.

Om du köper Ring Video Doorbell Wired måste du dra en kabel från ringklockan till en strömkälla eftersom den inte är trådlös. Fördelen med det är givetvis att enheten saknar batteri och att den därmed blir billigare och aldrig drabbas av ett tomt batteri.

Installationen av Ring Video Doorbell Wired kräver dels en hårdvarumontering, dels installation via en app. Hårdvarumonteringen är rakt på sak, inga större problem där alltså. Fast om man är osäker på det elektriska bör man kontakta en elektriker. Eftersom Ring Video Doorbell Wired är avsett att ersätta befintlig ringklocka är det tänkt att använda dess strömkälla. Har man inte någon existerande ringklocka kan en strömadapter köpas separat.

När Ring Video Doorbell Wired väl är monterad på plats installeras ringklockan via en app. Installationsprocessen sker i flera steg men är ganska enkel. Väl ansluten till ditt wi-fi nätverk ska man bland annat ange döda zoner. Det är zoner i bilden där kameran inte ska reagera på rörelse. Detta är en lätt procedur och fungerar bra.

I appen kan man se vem som ringer på och, då kameran reagerar på rörelse, även se vem som rör sig utanför din port. För att spela in videos krävs ett abonnemang. Det finns två att välja mellan. Basic kostar 3 euro per månad och enhet. Har du flera enheter från Ring finns Protect Plus för 10 euro per månad. Den täcker samtliga ringklockor och kameror i huset.

Ringsignalen sker via appen och man kan svara vart man än är. Ring Video Doorbell Wired är försedd med mikrofon och högtalare vilket gör att man kan prata med den som ringer på. Det går att få notiser om när någon ringer på och/eller när det sker rörelse utanför dörren. Man kan inte använda befintlig ringenhet. Vill man ha traditionell ringsignal i hemmet måste man köpa till en speciell ringenhet kallad Chime.

Ring Video Doorbell Wired saknar batteri. Det krävs att man ansluter via befintlig ledning eller en adapter. Den ger bra bild och är billig. För inspelningsfunktioner krävs abonnemang som kostar. Tack vare appen är Ring Video Doorbell Wired lätt att använda. Ring Video Doorbell Wired är mycket lik Ring Video Door Bell 3 men saknar batteridrift.

Det Bra

  • Relativt låg abonnemangskostnad
  • Bra bildkvalitet
  • Lågt pris
  • Enkel att använda

Det Dåliga

  • Ej trådlös
  • Måste köpa till Chime för att få ringsignal inne
  • Begränsad funktionalitet utan abonnemang
7

Skriven av: Mats Ernofsson

Kort Om GameElite

GameElites resa är lång. Allt startade i juli 1997 då Barnens Multimedia lanserades och år 2000 bytte sajten namn till RecLandet, en förkortning för RecensionsLandet. År 2005 bytte vi till vårt nuvarande namn, GameElite, och sajten fick en ny, uppfräschad design.

Vi ville med det profilera oss med vår huvudsakliga sysselsättning – spel. Designen från 2003 byttes inte förrän 2016 och hade vid det laget blivit rejält åldersstigen. Läs gärna mer om oss...

Tweets

Det 13 år gamla World of Warcraft får ännu en expansion. Har Blizzard lyckats förnya spelet? Viktor har svaret på d… https://t.co/6jGCb0kyrc
Fresh ‘N Rebels nya hörlurar Clam har snygg design och aktiv brusreducering. Hur är ljudkvaliteten och komforten?… https://t.co/K61y3S4HHY
Bamboo Slate från Wacom är ett smart anteckningsblock för dig som snabbt behöver överföra vanliga anteckningar till… https://t.co/FGHAIb3rEi