Skylanders Imaginators

Av i i Recensioner, 8 Mer

Skylanders Imaginators: Cursed Tiki Temple Level Pack

I en ny nivå till Skylanders Imaginators vilar det en förbannelse över tikitemplet och mabuerna har drakön under ett järngrepp.

Det mystiska tikihuvudet Bob försvinner från tikitemplet där invånarna dyrkar drakarna. Det vilar nu en förbannelse över Drakön som har förvandlats till ett fångläger med mabuerna som regenter. Ön har även blivit levande och attackerar nu intilliggande öar. Med hjälp av dina skylanders och under uppsyn av skylanderdraken Cynder är det dags att ta kontroll över drakön och krossa förbannelsen.

Som övriga nivåer i Skylanders är Förbannade tikitemplet inte speciellt lång. Det hade verkligen varit kul med en lite längre nivå. Det finns inte många nyheter förutom huggkubbar med roterande knivblad. Perfekt att hugga av linor med. Äventyret är välgjort men det känns som om man spelar en helt ordinär skylandersnivå. Huggkubbarna är inte tillräckliga för att Förbannade tikitemplet ska kännas som ett unikt nivåpaket. Thumpin’ Wumpa Islands Adventure Pack som jag testade för ett tag sedan var roligare och mer variationsrikt. Jag vill dock inte säga att Förbannade tikitemplet är dåligt utan det är ganska kul.

Förbannade tikitemplet består, förutom av en ny nivå, även av en sensei – mästar Wild Storm, en blåsvart kista samt en livsskapelsekristall. Vad som finns i kistan låter jag förbli en hemlighet. Jag kan säga så mycket att den är innehållsrik. Livsskapelsekristallen kan du förvandla till din egen skylander på precis samma sätt som kristallen i startpaketet.

Mäster Wild Storm är en tuff sensei. Han har ett enormt svärd i sin hand och figuren är onekligen grym. Med hjälp av sitt svärd kontrollerar han blixtar som han på distans attackerar fienden med – effektfullt. Han kan också rusa mot fienden med huvudet före. Eftersom mäster Wild Storm behärskar vinden kan han använda den för att blåsa bort fienden på ett snyggt sätt. Denna vilda andedräkt kan kombineras med blixtar. Häftigast är dock mäster Wild Storm när han förvandlas till en stor best med enorma armar. Hans ultimata attack är mycket dramatisk. Vad den är får du se när du spelar Förbannade tikitemplet.

Element: Luft
Stridsklass: Riddare
Typ av skylander: Sensei

Det Bra

  • Ganska kul nivå
  • Mäster Wild Storm är grym
  • Välgjort
  • Svenska

Det Dåliga

  • Inte mycket nytt i denna nivå
  • Kort speltid (som alla andra nivåer)
6

Skriven av: Mats Ernofsson

Kort Om GameElite

GameElites resa är lång. Allt startade i juli 1997 då Barnens Multimedia lanserades och år 2000 bytte sajten namn till RecLandet, en förkortning för RecensionsLandet. År 2005 bytte vi till vårt nuvarande namn, GameElite, och sajten fick en ny, uppfräschad design.

Vi ville med det profilera oss med vår huvudsakliga sysselsättning – spel. Designen från 2003 byttes inte förrän 2016 och hade vid det laget blivit rejält åldersstigen. Läs gärna mer om oss...

Tweets

Det 13 år gamla World of Warcraft får ännu en expansion. Har Blizzard lyckats förnya spelet? Viktor har svaret på d… https://t.co/6jGCb0kyrc
Fresh ‘N Rebels nya hörlurar Clam har snygg design och aktiv brusreducering. Hur är ljudkvaliteten och komforten?… https://t.co/K61y3S4HHY
Bamboo Slate från Wacom är ett smart anteckningsblock för dig som snabbt behöver överföra vanliga anteckningar till… https://t.co/FGHAIb3rEi