Bra att veta om betting på odds

Att spela på sport är mycket spännande oavsett om man tar del av betting före spelet eller live betting under matchens gång. Det finns enorma vinster att kamma hem och oddsbonusar att hämta ut vid diverse spelsidor för att göra upplevelsen ännu mer intressant, så det är bara att börja sitt äventyr redan idag!

Mr Greens utomordentliga oddsbonus

Om det finns någonting som man inte vill missa när man ska göra ett Mr Green bet så är det deras imponerande oddsbonus. Denne kan sannerligen hjälpa en på traven om man nyligen har börjat spela på odds och vill ha chansen att vinna ännu mer pengar. För att få hämta ut sin välkomstbonus ska man registrera ett konto hos Mr Green och sedan göra sin första insättning. Man får då chansen till en 100 % vinstboost upp till max 5 000 SEK. Bäst av allt är att det inte finns några omsättningskrav på den här bonusen, så man kan ta ut sina vinster omedelbart.

Bör man välja kombinationsspel eller singelspel?

Ett kombinationsspel syftar på att odds för varje spelobjekt multipliceras för att ta fram ett slutligt odds, och det var detta som spelbolagen hade att bjuda på när betting började ta fart. Numera kan man dock istället satsa på enskilda matcher, och det är detta som kallas för singelspel. Oddset må vara lägre, men som man kanske kan gissa är det enklare att vinna på en enskild match.

Vad man i slutändan bör satsa på är upp till en själv, men sammanfattningsvis ser det ut på följande sätt: Singelspel är enklare att vinna men ger mindre utbetalningar samtidigt som kombinationsspel är svårare att vinna men betalar ut mer pengar för varje vinst.

Vad är skillnaden på betting och live betting?

Oavsett vilken spelsida man vänder sig till kommer man i nuläget med största sannolikhet att stöta på live betting. Detta betyder att man inte enbart kan satsa innan matchen börjar, utan även fortsätta under matchens gång. Man har därför både fler möjligheter att vinna samtidigt som spänningen ökar när man verkligen känner att man är en del av spelet.

Kanske märker man under matchen att ens favoritlag inte spelar så väl som de brukar, och då kan man ändra sin satsning medan spelet är igång. När allt kommer till kritan är live betting – och betting i allmänhet – därför riktigt roligt, för att inte tala om de enorma potentiella vinsterna!