Oddsmatcher hjälper dig att tjäna pengar med Matched Betting

Visste du att du enkelt kan tjäna pengar på bonusar som spelbolagen erbjuder dig? Metoden kallas matched betting och är ett enkelt och snabbt sätt att tjäna pengar på. Hos Oddsmatcher hittar du matched betting guider som i 6 enkla steg förklarar hur metoden fungerar och hur du gör.

Metoden går ut på att omvandla de bonusar spelbolagen erbjuder dig till riktiga pengar på ditt konto. Att erbjuda insättningsbonusar är ett sätt för spelbolagen att locka nya kunder till att registrera sig på just deras spelsida. Men när du får en bonus så kommer den med omsättningskrav, du måste alltså spela för en viss summa innan din bonus blir upplåst och möjlig att ta ut. Dessa krav gör att du i regel riskerar att förlorar dina insatta pengar och bonusen som du fick.

Hur fungerar matched betting?

Matched betting går ut på att ta bort risken att förlora dina pengar. Med hjälp av enkel matematik och ett verktyg som jämför odds hjälper vi dig att omsätta dina pengar utan att förlora din insats. Eftersom du också har fått en bonus så kommer du kunna ta ut dina insatta pengar tillsammans med bonuspengarna som du fick, helt skattefritt. Matched betting är välkänt i framförallt England där idag tiotusentals användare använder sig av metoden.

Oddsmatcher hjälper dig med allt du behöver för att komma igång direkt. Vi hjälper dig med guider, de senaste oddsbonusarna och support, allt för att du enkelt ska kunna komma igång redan idag. Vi erbjuder också gratis Skype-lektioner där vi steg för steg går igenom metoden. Så tveka inte, besök eller kontakta oss idag för att börja med matched betting.