Spela på din iPhone

Mobiltelefonen har gått från att vara någonting du kan ringa med, till en liten superdator som du har i fickan. Efter att Apple lanserade sin första iPhone 2007 har tekniken gått framåt i en rasande fart. Idag används telefonen till allt ifrån samtal och sms till filmer, spel, underhållning och mycket mer. För dig som älskar att spela på mobilen har vi samlat några tips för att ge den absolut bästa spelupplevelsen med din iPhone.

Populära spel

Det finns otroligt många olika mobilspel du kan ladda ner till en iPhone. Oavsett ålder och intressen finns det spel som passar just dig. Här är några av de populäraste mobilspelen du kan ladda ner och börja spela direkt:

  • Apex Legends Mobile
  • Candy Crush Saga
  • Angry Birds
  • Fortnite Mobile
  • Hay Day
  • Among us!

Det släpps hela tiden nya spel, så håll utkik efter nya varianter som passar dig. I App Store kan du hitta listor över bland annat nya och populära spel i olika kategorier. På så sätt kan du enkelt få en överblick över spel som kan intressera dig och snabbt ladda ner nyheter.

Viktiga tillbehör

För att få ut det mesta av din spelupplevelse på iPhone rekommenderar vi att du skaffar några tillbehör. Först och främst är det viktigt att du har kan ladda mobilen, eftersom mobilspel drar en del batteritid. Det är bra att investera i en trådlös laddare, powerbank eller mobilladdare med lång sladd för att du ska slippa avbrott.

Ett par trådlösa hörlurar är också ett viktigt tillbehör, speciellt för dig som gillar att spela på till exempel bussen eller på andra offentliga platser. Med trådlösa hörlurar kan du njuta och ta del av spelets ljud utan att störa någon runt omkring dig, samtidigt som det ger en bättre spelupplevelse. Gå in och titta här efter bra tillbehör som passar dig och din iPhone.