Adata CW0100 Wireless Charging Pad

Av i i Recensioner, 3 Mer

Adata CW0100 Wireless Charging Pad

Med CW0100 visar Adata att en trådlös laddningsstation inte behöver vara ful och tråkig. CW0100 är nämligen riktigt snyggt designad.

Adata CW0100 är en trådlös laddningsstation för mobiler med en uteffekt på 10 W. För att få ut full effekt måste givetvis din telefon stödja 10 W snabb QI-laddning. För att ladda mobilen lägger man bara mobilen på laddaren. Det fungerade för mig att ladda med ett tunt skal på mobilen, men inte med ett tjockare plånboksfodral.

Designmässigt är Adata CW0100 ovanligt snygg. Det är en kvadratisk glasplatta med avrundade hörn. Runtom finns en metallram och under glaset syns QI- och Adata-loggorna. Undersidan är gummibelagd vilket gör att laddningsplattan ligger stadigt mot underlaget.

Jag laddade en Samsung Galaxy S9 Plus och det tog 97 minuter till 50 % laddning samt 187 minuter till 100 %. Det är drygt dubbelt så lång tid som för originalladdaren som har Quick Charge 2 (41 respektive 90 minuter).

Adata CW0100 Wireless Charging Pad är snygg där den ligger på mitt nattduksbord. Det är bekvämt med trådlös laddning även om det tar längre tid än för originalladdaren.

Det Bra

  • Mycket snygg design
  • Laddar bra

Det Dåliga

  • Trådlös laddning tar alltid längre tid än vad originalladdaren gör
8

Skriven av: Mats Ernofsson

Kort Om GameElite

GameElites resa är lång. Allt startade i juli 1997 då Barnens Multimedia lanserades och år 2000 bytte sajten namn till RecLandet, en förkortning för RecensionsLandet. År 2005 bytte vi till vårt nuvarande namn, GameElite, och sajten fick en ny, uppfräschad design.

Vi ville med det profilera oss med vår huvudsakliga sysselsättning – spel. Designen från 2003 byttes inte förrän 2016 och hade vid det laget blivit rejält åldersstigen. Läs gärna mer om oss...

Tweets

Det 13 år gamla World of Warcraft får ännu en expansion. Har Blizzard lyckats förnya spelet? Viktor har svaret på d… https://t.co/6jGCb0kyrc
Fresh ‘N Rebels nya hörlurar Clam har snygg design och aktiv brusreducering. Hur är ljudkvaliteten och komforten?… https://t.co/K61y3S4HHY
Bamboo Slate från Wacom är ett smart anteckningsblock för dig som snabbt behöver överföra vanliga anteckningar till… https://t.co/FGHAIb3rEi