Cable Guys

Av i i Artikel, 1 Mer

Cable Guys

Kolla in Cable Guys, en samling figurer som mer än gärna håller ett öga på din handkontroll eller mobil.

Jag hade sett Cable Guys i olika elektronikbutiker. Det finns mängder av sådana figurer såsom Pac-Man, Demogorgon, Luffy, Sonic, Donald Duck, Stich, Spider-Man och Crash Bandicoot. Jag blev nyfiken och skrev till företagets svenska distributör och frågade om de hade något exemplar som jag kunde känna och klämma på. Efter ett tag dök två Cable Guys upp – Deadpool och Star Wars The Mandalorian Grogu upp. Dessa kan ni vinna i vår tävling.

Men vi får backa tiden. Vad gjorde mig intresserad av Cable Guys och vad är det. Cable Guys är en samling coola (jag tycker verkligen det) figurer med (oftast) händerna utsträckta. Där placerar man sin handkontroll vilket garanterat är betydligt häftigare än att lägga den i byrålådan. Det går givetvis lika bra med mobilen. Den blir då ett ställ som funkar utmärkt när man exempelvis tittar på Youtube.

Det finns en hel uppsjö Cable Guys. De två jag fick är riktigt välgjorda. Deadpool är av typen sträcka fram händerna som jag nämnde. Att min fru, som inte gillar superhjältar, ville lägga beslag på figuren säger en hel del om dess charm.

Deadpool levereras med en laddningssladd vilket jag tycker är onödigt resursslöseri då de flesta säkert redan har en sådan.

Grogu (även kallad Baby-Yoda) har däremot en annan konstruktion där själva stödet för kontrollen kan fällas ner på framsidan eller gömmas bakom figuren. Nu har jag inte sett The Mandalorian så jag känner inte till Grogu mer än att han även kallas Baby-Yoda. Grogu står på en ställning som inte är speciellt snygg. Grogu själv är däremot, trots sin ålder på 50 år, gullig. Jag gillar dock Deadpool bättre – säkert mycket därför att Ryan Reynolds gjorde en grym tolkning av Deadpool i filmerna.

Tävlingen är över och det går inte att vinna Deadpool eller Grogu längre. Följande två har vunnit. Grattis!

  • Alexandra från Kiruna fick Deadpool
  • Muhammed från Göteborg önskade sig Grogu

 

Skriven av: Mats Ernofsson