Logitech G335

Av i i , 8 Mer

Logitech G335

Logitech G335 är ett enkelt gamingheadset som finns i en snygg färguppsättning.

Budgetsegmentet av gamingheadset innebär enkla headset utan avancerade finesser. Det gäller även Logitech G335. Det är ett headset som saknar belysning och som känns lite plastigt. Trots det är byggkvaliteten fullt okej.

G335 finns i tre snygga färger med färgglada spännband i flera färger. Det svarta headsetet är, förutom det färgglada spännbandet, helt svart. Det vita headsetet har blå kåpor. Min favorit är dock den mintgröna som har ljuslila kåpor.

Logitechs headset har en bygel av plast och ett elastiskt spännband. Det senare kan spännas och på så sätt anpassas efter ditt huvud. Kåporna kan lätt justeras i höjdled. De är även ledade mer än flera andra budgetheadset vilket gör att de anpassar sig efter huvudet på ett bra sätt. G335 spänner dessutom lagom hårt mot huvudet. Det gör att headsetet är bekvämt, speciellt med tanke på att det tillhör budgetklassen.

Sladden är ansluten till vänster kåpa. Den är inte avtagbar. Anslutningen är en vanlig 3,5 mm audioplugg vilket gör att den passar till många enheter såsom datorn och konsolerna. Vissa mobiltelefoner kräver en adapter. Det följer även med en adapter till de datorer som har två anslutningar (ljud och mikrofon var för sig).

På vänster kåpa finns även en volymkontroll samt en nedfällbar mikrofon som inte är avtagbar. Mikrofonen går att justera så att det passar bra vid sidan av munnen. Ljudkvaliteten är fullt okej för prisklassen.

Ljudkvaliteten får fullt godkänt upp till den volym som jag normalt använder när jag lyssnar på musik. Det räcker dock med en liten höjning från den volymen för att få en lätt distorsion. Det är då fortfarande en måttlig volym vi talar om. Distorsionen hörs främst vid musik. I spel är den inte lika uttalad.

Logitech G335 är ett budgetheadset som är skönt att använda och som finns snygga färger. Ljudet får godkänt men att man får lätt distorsion vid måttlig volym stör.

 

Det Bra

  • Snygga färger
  • Bekväma
  • Okej byggkvalitet

Det Dåliga

  • Distorsion redan vid måttlig volym
  • Ser plastigt ut
6

Skriven av: Mats Ernofsson

Kort Om GameElite

GameElites resa är lång. Allt startade i juli 1997 då Barnens Multimedia lanserades och år 2000 bytte sajten namn till RecLandet, en förkortning för RecensionsLandet. År 2005 bytte vi till vårt nuvarande namn, GameElite, och sajten fick en ny, uppfräschad design.

Vi ville med det profilera oss med vår huvudsakliga sysselsättning – spel. Designen från 2003 byttes inte förrän 2016 och hade vid det laget blivit rejält åldersstigen. Läs gärna mer om oss...