Sandberg Wireless Charger FoldStand 5W

Av i i Recensioner, 2 Mer

Sandberg Wireless Charger FoldStand 5W

Sandbergs ställning för trådlös laddning är en budgetvariant. Hur står den sig gentemot dyrare laddningsstationer?

Sandberg Wireless Charger FoldStand är en laddningsstation med en effekt på 5W. Den är definitivt inget designmässigt underverk. Den ser budgetaktig ut och det är precis vad den är – en budgetversion. För under 200 kr får du en laddstation för trådlös laddning.

Sandberg Wireless Charger FoldStand 5W är en hopfällbar ställning helt av plast. Att den går att vika så att den blir platt är praktiskt om man vill ta det med sig. Man fäller upp laddaren och därefter ut ett stödben som kan justeras i olika vinklar. Ställningens höjd ställs in så att den passar din telefon. Slutligen viker man ut ett ”fotstöd” som gör att mobilen står bra i ställningen.

På undersidan finns gummifötter som borde göra att laddstationen står stabilt. Så är dock inte fallet till 100 procent. Längst fram finns nämligen två plastpiggar som sticker ned mer än gummifötterna vilket gör att stationen inte står helt stabilt mot underlaget.

Laddningslampan är riktigt stor (för stor enligt mig) och lyser rött när laddningsstationen är ansluten till ström samt lila när den laddar. Tyvärr syns den lila lampan bara bak- och uppifrån när jag laddar min Samsung Galaxy S7.

Här är resultatet vid laddning av Samsung Galaxy S7:

25 % laddning – 32 min
50 % laddning – 67 min
75 % laddning – 92 min
100 % laddning – 177 min

Mobilen laddades fullt på ungefär tre timmar vilket är ungefär lika lång tid som andra, betydligt dyrare, trådlösa laddare förmår. Samsung Galaxy S7 har stöd för 5 W laddare, inte 10 W. Det gör att laddningstiderna inte skiljer mellan 5 W och 10 W.

Även om Sandberg Wireless Charger FoldStand 5W ser billig ut så gillar jag den. Den är lätt att använda i sin i sin enkelhet och laddar lika fort som betydligt dyrare laddare. Det låga priset gör Sandberg Wireless Charger FoldStand 5W mycket prisvärd.

Det Bra

  • Laddar lika bra som dyrare alternativ
  • Lågt pris

Det Dåliga

  • Laddningslampan syns inte framifrån vid laddning
  • Laddningslampan är för stor
  • Står inte helt stabilt mot underlaget
6

Skriven av: Linda Ernofsson

Kort Om GameElite

GameElites resa är lång. Allt startade i juli 1997 då Barnens Multimedia lanserades och år 2000 bytte sajten namn till RecLandet, en förkortning för RecensionsLandet. År 2005 bytte vi till vårt nuvarande namn, GameElite, och sajten fick en ny, uppfräschad design.

Vi ville med det profilera oss med vår huvudsakliga sysselsättning – spel. Designen från 2003 byttes inte förrän 2016 och hade vid det laget blivit rejält åldersstigen. Läs gärna mer om oss...

Tweets

Det 13 år gamla World of Warcraft får ännu en expansion. Har Blizzard lyckats förnya spelet? Viktor har svaret på d… https://t.co/6jGCb0kyrc
Fresh ‘N Rebels nya hörlurar Clam har snygg design och aktiv brusreducering. Hur är ljudkvaliteten och komforten?… https://t.co/K61y3S4HHY
Bamboo Slate från Wacom är ett smart anteckningsblock för dig som snabbt behöver överföra vanliga anteckningar till… https://t.co/FGHAIb3rEi