Galna YouTuber-bilar!

YouTube har gått från att varit en hobby som kunde bringa in en liten inkomst till en fullskalig karriär. Det finns många olika områden man kan göra videos om och det har blivit otroligt gynnsamt för många av de större aktörerna, där miljonvinster går att göra för de som förstår hur plattformen fungerar. Det har också i sin tur lett till en hel del galna inköp hos vissa av dessa Youtubers. Ett exempel på detta är lyxåken som en del köper. De nöjer sig sällan med att köpa dyra bilmodeller, utan ofta går det så långt att man moddar bilen för att göra den riktigt grym. Så dessa är sällan original utan kommer ofta med en mängd olika delar både innan- och utanpå. Du hittar bland annat Bosch märket av tysk produktion i flera av bilarna, tillsammans med andra högkvalitativa märken. I den här artikeln går vi igenom några av de galnaste youtuber-bilarna där ute.

Salomondrin

Alejandro Salomon började sin karriär som filmproducent. Han fann en hel del framgång i det genom sin passion och ligger bakom en mängd olika filmer, flera skräckfilmer bland annat. Han är idag mest känd som entreprenör och ligger bakom en mängd olika investment- och techbolag som har klarat sig väldigt väl. Med sina pengar från filmer så var det inte svårt för honom att börja investera i sina olika bolag.

Med tiden så fick han en hel del pengar och började på sin bilkollektion. Det här ledde till slut till att han startade en Youtube-kanal om just detta. Han är där känd för sin bilfokuserade kanal där han köper den sorts bilar som intresserar honom mest.

Ett exempel är han Viper ACR och en 911 GT3 RS 4.0, riktiga lyxbilar samt hans favorit; en Smart. Dessa är också populära bland hans fans som gillar hur entusiastisk han är kring sina bilar. Hans samling är dock enorm och han äger bland annat flera Rolls Royce.

Shmee150

En av de största bilfokuserade YouTube-kanalerna ägs utav Shmee150, eller Tim Burton som han egentligen heter. Det är dock inte filmproducenten, utan bara en person med samma namn. Denna Tim är känd för sin enorma bilkollektion och har blivit känd bland annat för hans djupgående videos om sina lyxbilar. Han har även gjort ett stort antal videos där han åker på road trips. Han äger idag flertalet riktigt dyra bilar, där en av hans favoriter är hans McLaren 675LT. Utöver detta så äger han såklart både en Porsche och en Ferrari samt en Spyder.

Jay Leno

Leno är mest känd för The Tonight Show som han höll under en otroligt lång tid. Men han har faktiskt under en lång tid också haft en ganska framgångsrik YouTube-kanal som heter Jay Leno’s Garage. Det är en kanal där du får se hans enorma samling, som troligtvis är den största vi har i den här listan. Han äger hittills över 160 bilar där du bland annat har en McLaren P1, en Chrysler och självfallet en Lamborghini. Utöver det så har han faktiskt också över 100 stycken motorcyklar. Det blir nog väldigt svårt för någon att slå den här samlingen på YouTube.

SaabKyle04

Ska man prata om galna bilkollektioner så kan man kolla längre än lyxbilar. Kyle Lindsey, som är hans riktiga namn, började otroligt smått. Han hade knappast pengarna för lyxbilar att stila med eller visa för sina tittare. Istället så har han gjort sig känd för sina ingående videos där du får se varenda detalj av de olika bilarna han äger. Så han gör något som liknar bilrecensioner, men mer ingående än många andra kanaler eller bilsajter gör, vilket gör att han sticker ut en del.

Med tiden har hans samling utvecklats en del och du kan bland annat hitta en riktigt snygg Dodge Charger, en Chevy Avalanche samt en Ford Fairlane. Så en ganska blandad samling med andra ord. Hans kollektion har idag blivit väldigt stor och han äger flera lite galnare åk, men ibland är de inte galna som i dyra utan snarare mer obskyra. Det har dock gjort honom väldigt populär och det finns otroligt mycket information i hans videos som är bra för den framtida samlaren eller den som vill veta om de bör köpa en viss modell.

Skriven av: Gästskribent

Kort Om GameElite

GameElites resa är lång. Allt startade i juli 1997 då Barnens Multimedia lanserades och år 2000 bytte sajten namn till RecLandet, en förkortning för RecensionsLandet. År 2005 bytte vi till vårt nuvarande namn, GameElite, och sajten fick en ny, uppfräschad design.

Vi ville med det profilera oss med vår huvudsakliga sysselsättning – spel. Designen från 2003 byttes inte förrän 2016 och hade vid det laget blivit rejält åldersstigen. Läs gärna mer om oss...