Puro Secret Earphones

Av i i Recensioner, 3 Mer

Puro Secret Earphones

Handsfree headseten blir allt mindre. Puro Secret Earphones syns knappt och ger stereoljud helt utan någon sladd.

Traditionellt har trådlösa headset inte varit helt trådlösa. Det har funnits en sladd mellan de båda öronsnäckorna. På sistone har flera headset som är helt trådlösa sett dagens ljus. Puro Bluetooth Secret Earphones är ett headset som sitter helt i ytterörat samt yttre hörselgången. Headsetet är mycket diskret.

Det första jag noterade var laddningen. Det följer med en liten laddare som förvandlas till en perfekt, bärbar förvaringslåda till headsetet. Snyggt! Det finns emellertid ett problem. Det är lite svårt att placera ena snäckan i laddaren. Det är risk att det inte blir kontakt. Vet inte om det är unikt för mitt exemplar.

Puro Secret Earphones låter riktigt bra. Stereomusiken flödar, men när man pratar i telefon är det enbart ljud i höger öra som gäller. Ljudet är nyansrikt i förhållande till den låga prislappen och jag kan höra små detaljer i musiken på ett tillfredsställande sätt. Basen är stark och inget att klaga på. Samtal fungerar alldeles utmärkt och mikrofonen tar upp min röst så att den jag pratar med hör mig tydligt.

Batterierna i Puro Secret Earphones är inte speciellt kraftfulla. De laddas på runt två timmar vilket ger en taltid på 2,5 timmar eller en musiktid på 2 timmar. Standbytiden (65 h) är dock fullt okej. Det här är tider som tillverkaren uppgett.

Secret Earphones är svett- spol och dammsäker och det medföljer tre uppsättningar silikonproppar. En fördel är att man kan ansluta två mobiler samtidigt till headsetet.

Med tanke på det låga priset kan Puro Secret Earphones vara ett riktigt bra köp. Man får ett diskret och bra headset som är helt trådlöst. Ljudet är bra för prisklassen.

Fakta

Pris: €87.99 (mars 2018, knappt 900 kr) på Puros hemsida
Batteritid: 2 h.
Laddningstid: 2 h för snäckor.
Anslutning: Bluetooth 4.1.
Vikt: 5,3 g styck.
Övrigt: 3 uppsättningar silikonproppar, kan ansluta 2 mobiler, svett- spol och dammsäker.
Länk: www.puro.it

Features

 • Enjoy in phenomenal, strong and crystal clear sound with Puro Secret Earphones
 • Comes with modern Bluetooth 4.1 technology for complete wireless experience
 • Minimalistic design makes these earphones discrete, compact and super portable
 • Multipoint technology – you can connect up to two different devices simultaneously
 • Handy remote control is great for managing calls, video player, music, and volume
 • Compact portable charging base allows fast charging of your earphones, while on-the-go
 • Sweatproof, splashproof, dustproof – ideal accessory for various outdoor activities
 • Up to 2.5 hours of playback and 2 hours of talk time, with only 1 hour of recharge time
 • Features integrated microphone, for accepting important calls without reaching for your phone
 • These amazing earphones are compatible with all Bluetooth smartphones with version 1.1 or above!

 

Det Bra

 • Diskret
 • Bra ljud

Det Dåliga

 • Snäckan fick inte alltid kontakt i laddaren
 • Något kort tal- och musiktid

Skriven av: Linda Ernofsson

Kort Om GameElite

GameElites resa är lång. Allt startade i juli 1997 då Barnens Multimedia lanserades och år 2000 bytte sajten namn till RecLandet, en förkortning för RecensionsLandet. År 2005 bytte vi till vårt nuvarande namn, GameElite, och sajten fick en ny, uppfräschad design.

Vi ville med det profilera oss med vår huvudsakliga sysselsättning – spel. Designen från 2003 byttes inte förrän 2016 och hade vid det laget blivit rejält åldersstigen. Läs gärna mer om oss...

Tweets

Det 13 år gamla World of Warcraft får ännu en expansion. Har Blizzard lyckats förnya spelet? Viktor har svaret på d… https://t.co/6jGCb0kyrc
Fresh ‘N Rebels nya hörlurar Clam har snygg design och aktiv brusreducering. Hur är ljudkvaliteten och komforten?… https://t.co/K61y3S4HHY
Bamboo Slate från Wacom är ett smart anteckningsblock för dig som snabbt behöver överföra vanliga anteckningar till… https://t.co/FGHAIb3rEi