Test av sex helt trådlösa in-ear-hörlurar

Verkligt trådlösa hörlurar – true wireless earphones – har blivit populära på senaste tiden. Det är skönt att slippa sladdarna. De är dock dyra. Vi har testat sex modeller i flera olika prisklasser. Den billigaste, Urbanista Tokyo kostar i dagsläget enbart 1 200 kr medan den dyraste, Bragi The Dash Pro kostar hela 3 000 kr. Av naturliga skäl går det inte att göra en rättvis jämförelse mellan dem. Dessutom har de testade hörlurarna olika specialiteter. Det gör att jag anser det totalt omöjligt att utse en testvinnare. Alla har sina egna styrkor. Vad vill du ha?

En budgetvariant? Urbanista Tokyo ger bra ljud för pengarna (1 200 kr). Har du råd med några hundralappar till är såväl Optoma Nu Force BE Free8 och Jabra Elite 65t bra alternativ (båda 1 700 kr).

Är du tekniknörd? Inget slår Bragi The Dash Pro i mängden funktioner och teknisk innovation.

Bäst ljud? Bragi The Dash Pro är vinnare.

Träning? Samsung Gear IconX har bäst träningsapp men Jabra Elite Sport har pulsmätare vilket Samsung saknar.

Bästa möjliga handsfreeenhet? Jabra Elite 65t har fantastisk samtalskvalitet och dessutom bra ljud för musik.

Skriven av: Mats Ernofsson

Inga kommentarer än.

Lämna en kommentar

Kort Om GameElite

GameElites resa är lång. Allt startade i juli 1997 då Barnens Multimedia lanserades och år 2000 bytte sajten namn till RecLandet, en förkortning för RecensionsLandet. År 2005 bytte vi till vårt nuvarande namn, GameElite, och sajten fick en ny, uppfräschad design.

Vi ville med det profilera oss med vår huvudsakliga sysselsättning – spel. Designen från 2003 byttes inte förrän 2016 och hade vid det laget blivit rejält åldersstigen. Läs gärna mer om oss...